2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار دوباره متولد شدی آره  الان که خوبی بازم دارو میخوری؟

اره گلم خداروشکر

نوجوان بودم الان ۳۳ سالمه

خیلی وقته

واقعا تولد دوباره بود

ولی خب داروهای شیمی درمانی همیشه عوارض دارن

بخصوص روی هورمونها

مثلا تو اوج جوانی سطح هورمونهای بدنم‌پایین .

و اینکه سایه این بیماری یه عمر باهام بوده

خوشا به حالتون که روده تحریک پذیر دارین خدا رو هزار بار شکر کنید که التهاب روده ندارین

وای نه منم خیلی اذیت میشم دلپیچه و اسهال های ناگهانی؟؟ شما چ علائمی دارید؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...خدا خیرتون بده❤❤

مشکل قلب ک خیلی از مشکلات و بیماری های دیگه رو هم اضافه کرده و همچنان درحال اضافه کردنه🤕 عزیزم قبول نکنم چیکار کنم باهمه ی سختیاش باید کنار اومد چاره چیه وقتی نمیشه چیزیو عوض کرد😔

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

اسی جان تاپیکت خیلی مفید بود  تجارب درمانی دوستان  بخصوص بعضی اطلاعات خوبی دارند

تمام کامنتها رو خوندم  و چیزی که برام خیلی جالب بود  رضایت و موفقیت بالای درمانی طب اسلامی  و بعد طب سنتی وطبهای مکمل     و اینکه اغلب از داروهای شیمیایی و طب رایج نتیجه مطلوب نگرفتند  فقط در حد تسکین و کنترل بیماری  و درمان علامتیه    درحالیکه ۹۹درصد مردم ایران  برای درمان داروشیمیایی مصرف می کنند