2777
2789

تیروئید کم کار(قرص میخورم کنترل شده)، افسردگی(قرص میخورم کنترل شده) ، دیسک گردن که با وجود درمان همیشه یه درد کوچیک داره ولی گاهی شدید میشه، و باعث شده هیچوقت نتونم به پهلوی راست بخوابم،

با این حال زندگی زیباست🥰😊💪🤗🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر غم انگیز هست که جوونا دچار چه بیماریهای هستن😔  مادرم میگفت قدیما بیماری خیلی کم بود  ...

عزبزم اون موقع ها دکتر کم بوده تشخیص کم بوده. فقط وقتی بیماری حاد میشد میرفتم دکتر. الان مردم سالیانه چکاب میدن و متوجه بیماریهاشون میشن و پیگیری میکنن. امیدوارم همه سلامتیشون رو بدست بیارن🌹

اره میخورم  امروز دیدم دوتا شده خیلی نگرانم مسافرتم دسترسی ب دکتر ندارم

با خوردن دارو هیچ تغییری نکرده معمولا بعد از سه روز جواب میده 

اگه دیدی تغییری نمیکنه وقتی برگشتی شهرتون برو دکتر 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
۱- آدنوم هیپوفیز ۶ ساله و باعث هایپرپرولاکتین  ۲- نودل یا  همون گره های تیرویید ۱۲ ساله م ...

برای نودل دارو هم میخوری یا نمونه برداری منم دارم ۲سال لووتیروکسین میخوردم بعد دیگه دکتر گفت نخور...

ندارم
صرع مربوط به سردی مغز هست .اینو درمان کنید 

چجوری گرمش کنیم

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
بله متاسفانه بعضیاشون عرقیجات و مایعات زیاد میدن که با معده بلغمی سازگاری نداره.اگرطب اسلامی برید دا ...

از توصیه هاتون ممنون گلم 

اونم هزینه زیادمیخواد 

ان شالله خدا شفابده گلم 🤲

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

آرتریت پسوریازیس پسوریازیس بیماری کلیوی با اولی خیلی طول کشید کنار بیام اما الان قبولش کردم و خدا ...

سلام منم ارتریت دارم چطوری تحمل میکنی خوب شدین الان چکار کردین منکه از درد شب روز ندارم از کار زندگی افتادم همش رو جا خابیدم هردکتری هم رفتم فایده نداشت