2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاکائو تا یه سالگی نباید میدادی

چه بدونم خاک توسرم بچم داره از دستم میره😭😭

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
تقریبا کل تاپیک رو خوندم چیزی که برام جالب بود توصیه به طب سنتی و دکتر علفی برای درمان همههههههه چی ...

عزیز ادمی ک گیر کرده از بیماری جاگیر شده هرکی بگه فلان جا خوبه میره به قولی به هرخارخاشاکی چنگ میزنه من دخترم سرش حالت اگزما مثل لوپوس وپسوریازیس داشت هردکتری بردم فایده نداشت دیگه ازبس شامپو دادن موهاشم داشت کچل میشد خودم رفتم سرخود کبدش حجامت کردم دوبارم توسرش زالو انداختم درست شد

بیماری باکلاسیه، بخصوص اون اسپری ها، مامان بزرگم اسم داشت خاله هام اسپری شو میذاشتن تو کیفشون میبردن ...

اسپری هاشو مامانم میبینن میخوان اعصابشون خرد میشه خیلی بدشون میاد 😂 در عوض من تو مدرسه باید اسپری میزدم خجالت میکشیدم 

تقریبا کل تاپیک رو خوندم چیزی که برام جالب بود توصیه به طب سنتی و دکتر علفی برای درمان همههههههه چی ...

یه چیز دیگم هس همون دکتر شیمایی هم تظمین نمیده ک خوب بشی میری دکتر یه مشت قرص میده مثل موش ازمایشگاهی هی میگه برو بخور اگر بهت نساخت ایقد عوض میکنه تا یه نتیجه بگیری بعضی وقتام هیچ نتیجه ای نداره حتی میبرنت اناق عمل تا امضا ندی نمیبرنت چون مطمعن نیستن بکشنت یا نه

مشکل دیگه ای نداری؟ گزارش بیشتری باید از خودت بدی!

نه عزیزم فقط لرزش سر و دستها که لرزش سرم شدیدتره و معلومه 

وقت گرسنگی و خواب و پریود و بیماری شدتش بیشتره ولی در حالت عادی ام دارم گاهی کمتر گاهی بیشتر. اسم بیماریم لرزش اساسی سا فامیلی یه تو طب جدید ولی درمانم نداره

خدایا یعنی کولیت روده تا آخر عمر همینجوری زجر کشم میکنه 😭

خوب شدنی نیستم 

نمیخوام کارم به جراحی بکشه

پس این همه پزشکی پیشرفت کرده چرا خیلی از بیماریهای ساده درمان قطعی ندارن 

من نمیخوام همسر و بچه ها م شاهد زجر کشیدنم باشن 

خجالت میکشم از این همه قرص و دارو و دستشویی مداوم😭

از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

چرا تا آخر عمر؟ منم قبلاً نصف صورتم فلج شد. دوماه طول کشید خوب شد. حتما برو دکتر. تازه بعدش هم چشم راستم متورم شد تا یکماه کامل بعدم گاهی میشد تا سه سال ادامه داشت. یهو متورم میشد مجبور میشدم کلاس های اون روزم رو نرم. یا از دانشگاه فوری برگردم قبل از اینکه کسی ببینه. همیشه یه عینک آفتابی همرام بود😅