2777
2789
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

شاید عفونت لنفاوی باشه.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
یبار رفتم ی چیزای گفت ک اصلا با معده من سازگاری نداشت 🤷‍♀️ دیگه ادامه ندادم

بله متاسفانه بعضیاشون عرقیجات و مایعات زیاد میدن که با معده بلغمی سازگاری نداره.اگرطب اسلامی برید دارو خشک میدن که خوردنش راحتتره.درهرصورت هرجور خودتون تشخیص میدید خواهرم.خداشفابده ان شاالله

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم تاپیکای منفی نزنین اینحوری باخوندم کامنتاحالم بدشدمن وسواس فکری دارم الان فک میکنم همه مریضیارودارم

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

[QUOTE=286991359]منم صرف دارم شما ازدواج کردی؟ دکتر بهت نگفته خوب میشی یا ن؟[/QQU من پسرم مریضی صرح داره نزدیک به ۱۴ ساله ۴ نمونه دارو میخوره البته پشت کنکور ی بود استرس زیاد زیاد تشنجی شود دکتر گفت ازدواج کردی خوب میشی ولی متاسفانه هرجا میریم باشنیدن بیماری صرح جواب نه میدن

کولیت اولسراتیو منظورتونه؟ علائمتون چیه و از کی شروع شده؟ 

بله زخم روده هم میگن 

ترشح مخاط و خون دلپیچه و نفخ

از ۶ ماه پیش شروع شده فط ۵۰ روز خاموش بود در ماه ششم بارداری ام عود کرده و خاموش نمیشه 

میترسم ضرری به جنین داشته باشه 

شما چ قستمای از روده تون رو گرفته بود

والا من سال نودوپنج سنی نداشتم اسهالل خونی داشتم شدیددددددددددد شدیددددددد بعد رومم نمیشد ب خانواده بگم تا چندوقت تحمل کردم دل دردشدید وخونریزی.. ولی لاغرشده بودم دیه رفتم کولونوسکپی گفت که التهاب روده اولسرو دارم... والا نگفت چندجاش زخمه ینی نپرسیدم کلا... مزالازین داد و تا الان دارم میخورم هرروز... حالمو بهم میزنن دیگه... یه چندمدت استفاده نکردم دوباره برگشت شدید