2777
2789
ممنون عزیزم دعا کن منم حالم خوب بشه شده ۱۲شب پشت سر هم نخوابیدم روزا هم خواب ندارم 

عزیزم عرق اسطوخودوس بگیر و عرق بادرنجبویه قبل خواب با قند و شکر آب خنک شربت درست کن بخور عالیه هم مقوی اعصاب هم آرامبخش و خواب آور 

حتما بگیر

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......

خواب، از دوماه پیش باهامه

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پانیک و وحشت زدگی بعلاوه حملات میگرن همشم یهویی میشه ممکنه با ی حرف کوچیک حمله بم دس بده خیال کنم میمیرم یا در هر صورت لحظات زندگیم زهرمارم بشه جلو جلو استرس اتفاقاتیو دارم ک نیوقتاده مجبورم باهاش کنار بیام چاره چیه قبلا بابتش قرص مخوردم اما حالا ن یجورایی ت هر شرایط زندگیم هول میکنم و هیجان زده میشم بقیه ب مشکل من مخندن موقع شادی موقع غم همش استرس دارم برعکس جاهایی ک نیاز ب ترسیدن دارع خنثی ام

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
دوسال قبل بارداری دکتر رو پیداش کردم! الان کوچولوم ۴ سالشه  داروهام طبق طبعمه گلم  میتر ...

ممنون منم یزد هستم هر دکتری رفتم فایده نکرده روماتولوژی اورنگ رفتم دهقان رفتم اولیا گفتن برو هنوز نرفتم طب اسلامی کاظمینی رفتم بد نبود یه کم بهتر بود طب سنتی فراشاه رفتم فایده نداشت

بی‌زحمت میفرمایید کدوم مفصل‌تون درگیره؟ چون من سالها پیش رفتم دکتر گفتن پسوریازیس داری و ۳ تا ۴ ...

من مهره های کمرم درگیره درد شدید دارم تو کمر که به پهلوهام فشار میاره با خوردن قرصهام و مصرف آمپولهام بسیار بهترم پسوریازیس من بسیار مزمن هست و چشمم رو درگیر میکنه و باعث یووئت چشمی میشه برای همین سالهاست قرص های سرکوب سیستم ایمنی مصرف میکنم

ممکنه برای شما هم به علت پسوریازیس باشه باید به دکتر روماتولوژیست مراجعه کنید

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
کولیت روده کشنده است؟  اصلا بهبود یافتنی نیست؟ سه ماهه فهمیدم به شدت نگرانم الان در اوج عود هست ...

برادرم از پانزده سالگی داره اصلا کشنده نیست الان ۲۵سالشه یه جور حساسیت روده اس که زخم میشه واسهال خونی باید تغذیه رو رعایت کنی و از استرس دوری کنی

من مینورم و همیشه بی انرژی و بی حال و افسرده بشم بدتر میشه اسم دارم و جدیدا قفسه ی سینم درد میکنه و ریه ام انگار سنگینه نمیتونم درست نفس بکشم یه ماهه مادرم فهمیدم سرطان سینه داره و خیلی شرایطم بدتر شده

عزیز پیشنهاد میکنم حتما برید طب سنتی  من یکی از شاگردای ایت اله تبریزی بهم دارو داد الهی شکر چ ...

آدرسش کجاست؟چه دارویی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
این شما نیستید که باید خجالت بکشید بلکه دولته

واقعا خاک تو سرشون کنم بقدری گرونه آدم حتی جرات نداره پاشو تو دندون‌پزشکی بزاره

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤