2777
2789
منم همین بودم عزیزم ده سال بود شکسته بودن الان مصنوعی گذاشتم

عزیزم یدونه مصنوعی گذاشتی یا همشو؟

چقدر هزینش شد؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پماد ها چون کورتون دارن ی مدت ک میزنی دیگ اثر نمیکنه هی باید عوض کنی یا ترکیبی بدی بسازن🫠

من خیلی رعایت میکنم حتی سرویس رفتنی دستکش یه بارمصرف استفاده میکنم...موقع ظرف شستن هیچوقت یادم نمیاد بدون دستکش ظرف شسته باشم یه چندسالیه که زیر دستکش آشپرخونه هم دستکش نخی میپوشم، پماد دست سازوترکیبی...قرص...آمپول...همه چی استفاده کردم الانم یه سه سالیه که دیگه دکتر روبیخیال شدم.هروقت خارید دستمومیچسبونم به لیوان گرم آروم میشه وپمادمیزنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
روی سه لقمه اول غدا نمک طبیعی بزن و بخور  به اندازه مساوی حنا و نوره را قاطی کن بزن روی سفیدی&n ...

سلام مهربون

پدرم عمل لیزری مثانه داشتند بعد از عمل از لحاظ روانی بهم ریختن و اینکه کلا جاخواب شده و پوشکش میکنیم چکار کنیم

ندارم
حساسیت نوزادی میره معمولا  مال من ارثیه از ۱۲ سالگیم شروع شد روی دستام و بعضی جاهای بدنم گاهی ...

منم دو ماهه بدنم داره قرمزایه دون دون درمیاد نمیدونم چی هستن دارم از نگرانی میمیرم کشاله رانم هم زخم سیاه در اومده

منم دو ماهه بدنم داره قرمزایه دون دون درمیاد نمیدونم چی هستن دارم از نگرانی میمیرم کشاله رانم هم زخم ...

نگرانی نداره عزیزم برو دکتر پوست دارو و‌پماد میده اگزما چیز خطرناکی نیس فقط خوب نمیشه هی پماد میزنی میره باز میاد یجورایی تا آخر عمر با آدمه باید کنترلش کرد 

🌈🌨️🐆🕊️🖤