2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید واسه دیسکتون تا حالا چه کارایی کردین ؟ منم دزگیرشم خیلی درد دارم ه روز گریه میکنم

دکتر رفتم فقط باید ورزش های مخصوص شو انجام بدی وموقع کار خونه یا هرکار دیگه ای که انجام میدی هواست باشه چیزسنگین بلند نکنی تا میتونی کمرتو گرم نگه داره کمر بند مخصوص واسه دیس کمر ببند دااعم یکم قیمتش زیاده ولی ارزش داره کمر خیلی نگه میداره 

دندونام خیلی خرابه پولم ندارم درستشون کنم خجالت میکشم حرف بزنم چه برسه به اینکه بخندم

منم همین بودم عزیزم ده سال بود شکسته بودن الان مصنوعی گذاشتم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بالاتر گفتم   همسرم اونهمه دوا ودکتر شاید باورت نشه   ولی با ناخن درمانی طب اسلامی کاملا د ...

یعنی از داروخانه چسب درد بگیرم وبُرش بزنم بذارم رو ناخونام؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

اعصاب و روان داغون

استرس و افسردگی

سندروم خستگی مزمن که 6ساله باهامه 😭😭😭😭😭

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
برو طب اسلامی برای درمان ام اس  خرفه مصرف کن روزی یک مشت  گزنه زعفران خیلی خوبه برات&nb ...

سلام عزیزم 

پدرم عمل لیزری مثانه داشتند بعد از عمل از لحاظ روانی بهم ریختن و اینکه کلا جاخواب شده و پوشکش میکنیم چکار کنیم

ندارم