2777
2789
خدا نکنه عزیزم من کسایی دیدم لوپوس دارم حتی بیست سال فقط گاهی درد مفاصل داشتن باهم فرق داره هرکس یه ...

من فقط خیلی ضعف و بیشتر وقتا بیحالم تا یکم زیاد کار کنم همه بدنم درد میکنه دارویی چیزی هم استفاده میکنی؟من تو بارداریم فهمیدم تو باداری امپول دادن استفاده کنم بعد از زایمان قطع کردم ودیگه دنبال درمانش نرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلوپسی توتالیس از۱۴سالگی تااخرعمرهمرامه

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
هیچی خیلی دنبال درمان بودم ،درمان نمیشه باهاش کنار اومدم 😔

منم سعی میکنم باهاش کنار بیام اما واقعا دیگه گاهی اوقات خسته میشم همه اینها بخاطر این غذاهاییکه میخوریم طرف تو دهات زندگی میکرد اب سالم هوا سالم نون شیر ماست طبیعی میخورد الان چی همون نونمون ک فک میکنیم طبیعیه پر از جوش شیرین مواد غذایی همش افزودنی شیر ماست پنیرم ک فک میکنیم طبیعیه همش نگه دارنده زندگیمون ماشینی هر روز استرس فکرو خیال زده معدمونو روده هامونو دندونامون داغون کرده شده الان سندروم دیگه نمیتونیم کاری کنیم 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
خوب نشدی ۱۲ ساله؟؟؟؟من  سه ماهه فهمیدم کم کاری تیروئید دارم ولی اطلاعی راجبش ندارم فکر میکنم چی ...

33سالمه

15 ساله که تیرویید کم کار دارم و تا اخر عمر باید دارو مصرف بشه برای همه اینجوره حتی اگه تنظیم هم بشه فقط دوز قرصا کم و زیاد میشه

برادر و خواهرمم 30 ساله که دارن

بنظر من سرطان خاموشه

خستگی بی انگیزگی برا کارهای روزمره و بدون انرژی و استرس عوارض بارزشه

نمیزاره ویتامین جذب بدن بشه

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

تنبلی تخمدان نمیدونم بیماریه یا نه تازه فهمیدم اصلا هم ناراحت نیستم و گفتم هیچوقت به خدا بابت چیزی شکاست نمیکنم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
منم سعی میکنم باهاش کنار بیام اما واقعا دیگه گاهی اوقات خسته میشم همه اینها بخاطر این غذاهاییکه میخو ...

اره به خدا وحشتناکه ،همه چی مصنوعی شده مجبور به مصرفیم 😮‍💨

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…
شما دکتر میرین چندساله دارین چ دارویی میخوری بهتر شدی منم دارم یکساله از خونه در نشدم رو جا خابیدم ب ...

دوسال قبل بارداری دکتر رو پیداش کردم!

الان کوچولوم ۴ سالشه 

داروهام طبق طبعمه گلم 

میترسم اینجا بگم،دوستان تهیه کنن و براشون مناسب نباشه 

شما با توجه به طبع بدنت برات دارو یا هر چیزی تجویز میکنن پزشک 

حتما برید طب سنتی

دوستتون دارم 💕

شما طب سنتی پیش. کی رفتین میشه ادرس یا شماره تلفنش بدین ممنون منم اینجور بکساله رو جا هستم

دکتر عباس جوشن 

یزد و شیراز مطب دارن مرتب در رفت و آمدن 

تهران رو نمیدونم

دوستتون دارم 💕

مامان منم سالهاست لووتیروکسین میخوره دوزش تغییر میکنه فقط درمان نداره درسته؟

درمان نداره فقط پیشگیری برای بدتر نشدن داره

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
33سالمه 15 ساله که تیرویید کم کار دارم و تا اخر عمر باید دارو مصرف بشه برای همه اینجوره حتی اگه تنظ ...

😓😓😓😓چ بدددد،من چندماهه گرفتم فکر کنم هنوز اونجوری رو تاثیر نذاشته ک اینقدر حالمو بد کنه