2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگزمای لعنتی

منم داشتم درمانش کردم نگران نباش استرس بیشترش میکنه

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
اسکیزوفرنی..

معمولاً بیماری روانی سه سبب عمده دارند. یکی سودای بالا به ویژه در مغز. که باید مدت طولانی از مصرف غذاهای سودازا و کلاً سردی ها خودداری کرد. و در کنارش داروهای سودابر مصرف کرد. سبب احتمالی دوم مشکلات علوم غریبه مثل جن زدیه. که باید به متخصص علوم غریبه مراجعه شه و برخی دستورات در این زمینه انجام شه. سبب سوم اعراض نفسانی مثل حرص و جوش، استرس، مشکلات احتمالی زندگی، شنیدن خبرهای بد و... می باشد که باید ضمن آرام کردن بیمار، تقویت اعصاب و مغز صورت گیرد.

میوکلونوس.

یه چیزی شبیه به صرع 

تقریبا ۵ساله

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
معمولاً بیماری روانی سه سبب عمده دارند. یکی سودای بالا به ویژه در مغز. که باید مدت طولانی از مصرف غذ ...

برای معده عصبی و اضطراب و رفلاکس و افسردگی و وسواس فکری چیزی پیشنهاد میکنین بمن؟

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏
چرا عمل نمیکنی؟با آنتی بیوتیک هم رفع نشد؟ بعد دردناک و قرمز هم میشه؟

عمل کردم ولی بعداز عمل دوباره اندازه یه گردو ورم کرد دکتر گفت خوب نمیشی باید بسازی شایدم خودش خود به خود از بین بره

هم قرمز شد هم خیلی ورم کرد دقیقا۳برابر شد

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎