2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

اگر فلج صورته

ممکنه از سرما و ویروس باشه

زمان میبره ولی درست میشه

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 
من ماستیت سینه دارم

ان شاءلله بزودی بهتر بشی .. عزیزم مگه ماستیت بیماری موندگاریه ؟؟اخه من دو سال پیش داشتم عمل کردم بهتر شدم .. ولی گاهی سینم تیر میکشه یعنی از اونه ؟؟ یا برگشت داره خدای نکرده ؟؟

میشه بپرسم علایمت چیه منم لوپوس دارم

اوایلش ضعف و بی‌حالی شدید ناتوانی در راه رفتن خواب آلودگی شدید جوری که چند روز آدم نتونه پاشه خستگی شدید در حدی که یه ...زخمه‌ای شدید و بزرگ مثلا من خودم کل گردن و سینه زخم شدید 😢

دلم برا خیلی چیزا تنگ شده 😞

بیماری چک کردن قفل در🤦ینی از خیابون برمی‌گردم نگاه میکنم

ببین چی میگم .شما در خونتون قفله مگه اینکه خلافش ثابت شه پس دیگه چک نکن 

هر وقت شک افتاد به جونت، بگو در قفله و مشکل از ذهن منه و برنگرد برا چک کردن تا از سرت بیافته 

یبوست 

تنبلی روده

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم🧚🏻‍♀️💜  سوالای حقوقی رو جواب میدم گاهی،تاپیکی بود سوالی بود در خدمتم🐣🌸   با آدمای بی شعور بد دهن حرفی ندارم⛔     (تعلیقی  حساب کاربری دوم🦢🦋)
اوایلش ضعف و بی‌حالی شدید ناتوانی در راه رفتن خواب آلودگی شدید جوری که چند روز آدم نتونه پاشه خستگی ...

بمنم گفتن مشکوکی به لوپوس پنج ساله زندگیم جهنمه از دنیا بریدم بعضی دکترام میگن روماتیسمه

والا من هیچ جام سالم نیس ازاستخون درد گرفته ورم معده اسیدمعده دندون پوسیده کلیه درد مشکل کبد مشکل تخمدان وکیست سردرد کمردردشدید زانو دردناباروری تیرویید  مشکلات شدید اعصاب وروان تنگی نفس فقط چشم درد نداشتم ک اونم الان دارم 😔

چرا چرتو پرت میگی خواهر شوهر من روده تحریک پذیر داره دو سه هفته بعداز عقدمون یعنی خوابوندش درد به مع ...

شیر خیلی بده  برای روده تحریک پذیر و سرما  موقع ظرف شستن پیراهن خیس نشه  واسترس  که سمه  براش