2777
2789
وسواس فکری شدید وسواس شستشو وحموم رفتن بیش از حد بیش فعالی اختلال خواب دیسک کمر اگزمای دستام 

ببخشید واسه دیسکتون تا حالا چه کارایی کردین ؟ منم دزگیرشم خیلی درد دارم ه روز گریه میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو انگار همه جا میچرخه؟؟؟آره؟؟؟ سیاهیذنمیره فقط میچرخه آره؟؟

سلام منم سرگیجه دارم از گوش میانی هست آب گوش تکون خورده بهش سندروم منیر میگن

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
چرا اینقدر وسواس فکری زیاد شده 😭 منم وسواس فکری دارم خیلی سریع یه موضوع بی اهمیت میتونه بهمم بریزه ...

وای همین الان داشتم به ازدست دادن عزیزانم فکرمیکردم گریه کردم اصلا دیوونه شدم به خدا

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
ساری

اونجا کسی رو نمیشناسم.ولی تهران اگر بتونید برید نزدیک امامزاده زینعلی و عینعلی یه کلینیک هست که طبیباش شاگردای دکترخیراندیش بودن و شنیدم کارشون خوبه.دوستم خودایمنی شدید گرفته بود رفت اونجا الان خیلی عالی شده الحمدلله.

توی قم هم هست.آقای حکیم سید محسن اسماعیلی.توی نت سرچ کنید آدرسشون میاد.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

چرا ماهی 3 بار میرم داروهام و ازمایش میدم ولی خب زجر اوره روزی35 عدد قرص  من نگم علائمم رو بهت ...

منم پسرم ۲۲سالشه الان ۷ماه درگیره اول اسهال بهد خونریزی روده داره دارو هم میخوره خداراشکر بهتر شده شما جند وقته درگیرین

شمام اینجوری بودین؟؟؟؟وقتی میشینم کلا میلرزم ولی خب طوری نیست بقیه متوجه بشن،،،همش احساس لرزش و گزگز ...

عزیزم ممکنه از کمبود آهن و ویتامین باشه ها

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤