من خیلی بیماری ولی مهم ترینش قلبمه فکر نکنم مهم باشه ولی علائماش اذیتم میکنه یه بیماریه که هی استرس داری بدتر نشه موقع مطب دکتر رفتنم کلللی استرس باید بکشم ۱۹ سالمه ولی شبیه ۴۰ ساله هام
کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درد شانه ام سمت راست ۹ساله بامنه روماتیسم دارم و رگهای شونه ام مسدود شده جریان خون ضعیفه دردش امانم ...
بادکش گرم درمانی انجام دادید؟
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
چندتایی دارم که باهاشون کنار اومدم. ولی با یکیشون نه هنوز. اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات دارم از بچگی. گاهی درد دارم. نمیتونم زیاد سرپا وایسم یا بعضی ورزشارو بکنم وگرنه دردام شروع میشه. خیلی زیاد غصه شو خوردم و میخورم. از ازدواج میترسم بخاطرش. درمان داره عمل. ولی هزینه ش خیلی زیاده. آرزومه بتونم عمل کنم و این غصه تموم بشه. برام دعا کنید🥲
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️