2777
2789
طب سوزنیم انجام دادم

زالو درمانی یا حجامت چی؟ انجام شده؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تخصص دارین؟ چون تاحالا نشنیده بودم 

تا حدودی به طب اسلامی مراجعه کنید بیشتر راهنمایی میکنن درمانش با طب اسلامی خیلی راحته

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

سینوزیت

وسواس

زودجوش

زودرنج

فکراینک چراماهمش درحال خوردنیم..چرابایدبفکر غذاباشیم وبخاطرش‌ همش کارکنیم‌..ک چی بشه مثلا؟؟

شایدبگین این روانیه ولی وقتی میبینم یکی مشکل داره خوشحال میشم ک فقط من تنهانیستم ک مشکلات دارم کسایی دیگ م هستن..اصلادست خودم نیست میگم ب خودم توچرا بایدازمشکل کس دیگ ای خوشحال بشی💔ازخداخواستم این فکرارو ازم دورکنه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
برا کولیت مگه دکتر تمرین دارو نمخوری ؟بیماریتون چطریه؟اسهال خونی هم دارین؟

چرا ماهی 3 بار میرم داروهام و ازمایش میدم ولی خب زجر اوره روزی35 عدد قرص 

من نگم علائمم رو بهتره 

میگرن.دوماه بود خوب خوب بودم باز چندروزه امونمو بریده. خودم باهاش کنار میام ولی اطرافیان درکم نمیکن ...

عزیزم چرا نمیری بوتاکس سر انجام بدی شنیدم برا میگرن عالیه

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
سلام واسه همانژیوم کبد میدونید درمانش چیه؟طبعم سرده 

تا این حد میدونم .

صاف کننده خون.. هر سه ۴ بسته یکبار حجامت عام.

سکنجبین. 

و حجامت مربوط به پاکسازی کبد 

که تقریبا مابین قوزک و روی پا هست .

اگه خون صاف و تمیز و رقیق باشه هیچ بیماری در بدن بوجود نمیاد.

علت بیماریها الوده شدن خون هست.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

چرا اینقدر وسواس فکری زیاد شده 😭 منم وسواس فکری دارم خیلی سریع یه موضوع بی اهمیت میتونه بهمم بریزه داغونم کنه .فوبیای شدید دزد دارم .سینوزیت دارم تیروئید دارم .درد زانو دارم .همش ترس از دست دادن دارم 

نشخوار فکر ی دارم . انقدر تشدید شده  که کافیع مادرم همسرم یا بچه هام سرشون دردبگیره  ان ...

واااااای منم همینم خیلی درد بدیه

اکثرا هم این بیماری رو دارن از بس شرایط زندگیامون متشنجه

ایران من ایران من 🖤