2777
2789
اگه متاهلی . داروی ژل رحمی  پودر اذخر  پودر تباشیر . اول ۶ روز داروی ژل رحمی هرشب واژی ...

عزیزم برای کیست شکلاتی هم چیزی میدونید؟

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

اسپند بخورم؟ صاف کننده خون چیه؟

بله بزن نت درباره ی اسپند بخون.

صاف کننده خون قرصه از عطاری بگیر .اونایی که دارو میفروشن.

بعد سه یا ۴ بسته یکبار حجامت

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاف کننده خون بخور . باید ادامه میدادی . درمان اولیه ۴۰ روز هست . اگه نشد استراحت میشه دوباره شرو ...

من عسل سیاهدانه را سالهاست میخورم

پولیپ داشتم همش نشستم توی تشت این داروها اذخرو ...

بعدش کیست یک ماهه درامده 

منم رماتیسم دارم دارو اثر نمیکنه. واسه من مچ پامه که هم درد داره هم لق شده🥲

گرمیجات بخور زنجبیل تازه رو رنده کن بجوشون از صافی رد کن آبشو بخور خیلی تاثیر داره برامن وقتایی که شدید درد میکنه دوهفته هر روز یکی دو لیوان میخورم بیماری از بین نمیره ولی دردش کم میشه 

شبیه حرکت مار توی ساق پا و شب ها تشدید میشه درسته؟

مار که نه نمیدونم چجوری بگم یچیزی مثل حباب.فقط ساق پا نیس متحرک هست تا ران پاهام.ولی بیشتر زانو به پایین

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

چرا؟

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم
واقعاخانمی عزیزمهربون ،ممنونم نازنین، خوب بشم تازنده ام مدیونتم ودعاگوی خودت وعزیزانت😢😙😍

خاهش میکنم .عزیزم.

من فقط درحدی راهنمایی تون کردم .

میتونی یه دکتر طب اسلامی خوب پیدا کنی و تحت نظر ایشون مداوا بشی.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم براش  چشم سعی میکنم بیشتر ورزش کنم 😊

گلم هرورزشی نه ورزشهای سبک مثل پیاده روی آرام بااهنگی که دوست داری و یوگا . یوگا عالیه و بی خیال شو مشکلات و ول کن و تو خونه اهنگ شاد بزار  . بخداروزای اول دخترعموم گریه میکرد و دیگه همه براش تحقیق کردیم و بهش کمک کردیم سختیش یه سال اول بود بعد الان عالیه ... شما هم روخودت کار کن زیاد مخصوصاروحیه . توکلت به خدا .