تیرویدد کم کار دارم ۱۲ ساله پسر یکسالم هم از نوزادی تیروییدد داره قرص میخوره😔
عزیزم الان به یکی از کاربرای عزیزاینجا گفتم.برای تیرویید کم کار برید پیش یه طبیب اسلامی یا سنتی.دوستم دخترشو که باید مادام العمردارو میخورد رو برد پیش یه طبیب طب اسلامی درمان شده و دیگه دارو نمیخوره الحمدلله.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همین چندروز پبش با کرم ضد آفتاب رفتم بیرونباز صورتم قرمز شد.اومدم خونه کرم ضد اگزما زدم تا خوب ش ...
آره گاهی کرمم اثر نمیکنه منم کلاه کاسکت میزارم تا حد امکان نور خورشید بهم نخوره دیروز رفته بودم دنبال دخترم از کلاس بیارمش دستکشهام تو کیفم نبود وای شب اینقدر دستامو خاروندم رو فرش میکشیدم پشت دستامو😔