2777
2789
مار که نه نمیدونم چجوری بگم یچیزی مثل حباب.فقط ساق پا نیس متحرک هست تا ران پاهام.ولی بیشتر زانو به پ ...

راجب سندرم پای بی قرار تحقیق کن اگر علائمت مشابهش بود به یه نورولوژیست داخلی مراجعه کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
تیرویدد کم کار دارم ۱۲ ساله پسر یکسالم هم از نوزادی تیروییدد داره قرص میخوره😔

عزیزم الان به یکی از کاربرای عزیزاینجا گفتم.برای تیرویید کم کار برید پیش یه طبیب اسلامی یا سنتی.دوستم دخترشو که باید مادام العمردارو میخورد رو برد پیش یه طبیب طب اسلامی درمان شده و دیگه دارو نمیخوره الحمدلله.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمیجات بخور زنجبیل تازه رو رنده کن بجوشون از صافی رد کن آبشو بخور خیلی تاثیر داره برامن وقتایی که ش ...

ممنونم آره زنجبیل زرچوبه خوبه

ولی مشکل اصلیم لق بودن مچم هست که هیچ درمانی نداره🤕

من عسل سیاهدانه را سالهاست میخورم پولیپ داشتم همش نشستم توی تشت این داروها اذخرو ... بعدش کیست یک ...

بدنت کیست سازه .

مزاجت احتمالا بلغمی هست باید تغذیه ات رو رعایت کنی.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
من همین چندروز پبش با کرم ضد آفتاب رفتم بیرون‌باز صورتم قرمز شد.اومدم خونه کرم ضد اگزما زدم تا خوب ش ...

آره گاهی کرمم اثر نمیکنه منم کلاه کاسکت میزارم تا حد امکان نور خورشید بهم نخوره دیروز رفته بودم دنبال دخترم از کلاس بیارمش دستکشهام تو کیفم نبود وای شب اینقدر دستامو خاروندم رو فرش میکشیدم پشت دستامو😔

درمان نداره من ۴سال پیش که باردار شدم و بعدم زایمان کردم زکل ازبین رفت؛ امسال باز پیداش شد باید کن ...

من دقیقا بعد از اولین سزارینم خارش هام شروع شد.الانم گهگاهی زیاد و کم میشه.مدام دارو دست ساز میزنم خیلی خارش هاش آزار دهنده 

بدنت کیست سازه . مزاجت احتمالا بلغمی هست باید تغذیه ات رو رعایت کنی.

توی عمرم کیست تخمدان نداشتم

ولی سینه ام کیست داره

نمیدونم بیماری زیاد دارم

لاغرم قد بلند

مشکلات معده

یبوست

و....

عزیزم الان به یکی از کاربرای عزیزاینجا گفتم.برای تیرویید کم کار برید پیش یه طبیب اسلامی یا سنتی.دوست ...

ممنونم... دکتر سنتی خاصی رو میشناسید؟

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
من یکی از اعضای خانوادم هموفیله. و هر هفته باید دارو بهش تزریق کنن و به لطف حکومت فوق العادمون دارو ...

براش مرکب ۶ بخرین از عطاری طب اسلامی تبریزیان تو نت بزنید آدرس شهرتون میاد 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺