2777
2789
پوست حساس به نور خورشید یا فوتو سنستیو.اصلا زیر نور خورشید نمیتونم بدون ضدآفتاب برم.اونم با spfبالا. ...

وای دقیقا منم مثل شما هستم بدون دستکش و ضد آفتاب برم بیرون خارش شدید میگیرم و کهیر میزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۳ ساله ام اس دارم و دقیقا ۶ ماه بعد عروسیم شروع شد  مشکلی باهاش ندارم

آره تو ام اس بیشتر روحیه مهمه و فکر نکردن به هیچی و ورزش با این چیزا کلا دارو هم لازم نداری ما تو فامیل دختر عموم داره و پسر عمم دارن  کلا استرس داشتم نکنه  منم بگیرم اما الان دیدم اونا هیچ مشکلی باهاش ندارن  ترسم کمتر شد. آخه بعضیا خیلی بزرگش میکنن ادم میترسه.

من همه اینارو انجام دادم  رفع نشد پولیپ هم دارم فیبروم هم دارم کیست هم دارم

صاف کننده خون بخور .

باید ادامه میدادی .

درمان اولیه ۴۰ روز هست .

اگه نشد استراحت میشه دوباره شروع میشه

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
وای دقیقا منم مثل شما هستم بدون دستکش و ضد آفتاب برم بیرون خارش شدید میگیرم و کهیر میزنم 

من همین چندروز پبش با کرم ضد آفتاب رفتم بیرون‌باز صورتم قرمز شد.اومدم خونه کرم ضد اگزما زدم تا خوب شد💔

بله منم میزنم اما کامل نمیره یکم‌ رعایت نکنم باز برمیگرده 

سلام صابون آلوئه ورای فیروز و شامپو بچه سر فیروز سبز رنگ رو امتحان بکن، راستی آب حمام نباید داغ باشه!

یک مدت هم موقع حمام باید لیف نرم از اون بافت درشتهای بازار استفاده کنی .

روزانه چند دقیقه پیاده روی تند ، طوری که عرق بریزی تا سم بدن خارج بشه 

هفته ای دو بار نصف استکان کاسنی و بقیه آب میل کنی

درسته که صابون بچه فیروز یا شامپو بچه شاید خیلی چربی رو پاک نکنند ولی یک مدت باید استفاده کرد چون اگزما پوست رو بشدت خشک میکنه و شامپو و صابونهای دیگه خارش و قرمزی رو بدتر میکنند

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
مشکل  از کبد چرب هست. و هورمونهات هست. اولا شامپوهای شیمیایی رو بزار کنار. از  شامپو ...

واقعاخانمی عزیزمهربون ،ممنونم نازنین، خوب بشم تازنده ام مدیونتم ودعاگوی خودت وعزیزانت😢😙😍

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
ولی من اصلا طبع بدنم سرد نیس ها ینی اینجوریم ک توزمستون تو برفم بخابم چیزیم نمیشه واصلا طاقت گرما رو ...

به این موضوع مربوط نمیشه عزیزم.اگر حرارت کبد بالا باشه ،شما حتی غلبه سردی هم داشته باشید از گرما بدتون میاد و سرما بیشتردوست دارید.بعضی وقتا هم یه نقطه از بدن سرده یه نقطه اش گرمه...اگر پیش یه متخصص متبحربرید کمکتون میکنه ان شاالله

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

ام اس دارم ۱۶ ساله

برو طب اسلامی برای درمان ام اس 

خرفه مصرف کن روزی یک مشت 

گزنه

زعفران خیلی خوبه برات 

جاهای که دچار ضعف شدن را با روغن زیتون بودار چرب کن 

هر شب هفت تاانجیری که  تو آب خیس کردی را بخور آیش را هم بخور

صبح ناشتا ۷ تا زیتون و ۲ ساعت هم بعد شام ۷ تا زیتون زیتون شور که غیر کارخانه ای باشه

شاهدانه باعث میشه لرزش بدنت کم بشه شاهدانه بو نداده 

کندر بخور 

دارو هم قطره جامع مرزنجوش

مرکب ۸

سویق جوی شسته و نشسته 

روغن بنفشه پایه کنجد و...باقیش راهم بری طب اسلامی بهت میدن خیلی زیاده 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺