2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخش مزاحم شدم لطفاب منم کمک کن کامل دارم کچل میشم جلوی سرم تاوسطاش مثل مرداشده  بشک ...

مشکل  از کبد چرب هست.

و هورمونهات هست.

اولا شامپوهای شیمیایی رو بزار کنار.

از  شامپوهای گیاهی ختمی سبغ جوانه ی گندم

و ...

استفاده کن.

قیمتی هم ندارن. نهایت ۳۰ تومن.

دوم سکنجبین حتما باید ۴ ماه استفاده کنی. از جای مطمئن بگیر..

سیاه دانه حتما حتما در برنامه روزانه باشه..

و کف سرت رو با روغن های گیاهی ماساژ بده .مث سیاه دانه زیتون .

حتا میتونی سیاه دانه رو بکوبی با این روغن ها بزاری کف سرت بعد بشوری .

شامپو سبغ خیلی معیده برای رویش مجدد.

حجامت کن .

سودا بر و صفرا بر استفاده کن.

باور کن خیلی راحته اگه بخای 

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

پوست حساس به نور خورشید یا فوتو سنستیو.اصلا زیر نور خورشید نمیتونم بدون ضدآفتاب برم.اونم با spfبالا.برای من واقعا آرزو شده بدون دستکش و بدون کرم ضد آفتاب برم زیر نور خورشید یا برم کویر.متاسفانه اصلا نمیتونم برم و راش و خارش پوستی شدید میگیرم حتی خونی میشه راش ها.

ولی بازم خداروشکر میکنم برای نعمتاش💙💜💚❤💛

عزمزمه کدوم شهری .اگه تهرانی آدرس دکتر طب سنتی رو لطفا بهم می دید

یزدم 

دکترم قبلا تهران و  فعلا شیراز و یزد ویزیت میکنه 

حالا دقیقا تهران رو در جریان نیستم 

الان شماره ش رو میدم گلم

دوستتون دارم 💕

عزیزم دنبال درمان رفتین؟منم مشکل شمارو دارم داغونم 

درمان نداره

من ۴سال پیش که باردار شدم و بعدم زایمان کردم زکل ازبین رفت؛ امسال باز پیداش شد

باید کنترلش کنید درمان خاصی نداره

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️

کیست تخمدان!

فیبروم سینه

مشکل تیرویید

وزن نگرفتنم

ان شاء الله به حق این شب عزیز

به حق رحمان و رحیم بودنه خداوند، همه ی مریضا شفا پیدا کنن🌹

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

ان شاالله خدا شفاش بده عزیزم  پسرت چطوره خوبه

پسر کوچیکم خوبه گچ دستشو باز کردیم ولی پسر بزرگم دستش تو‌گچه گفتن هفته دیگه مشخص میشه که نیاز به عمل داره یا نه 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

سرخوردگی مهره کمر،درد پا،درد زانو،لعنت به کمر درد ،هیچی از جوونی نفهمیدم، ۱۳ ساله باهاش دارم سر و کل ...

چند سالته؟ منم کمر درد شدید دارم همش گریه میکنم اصلن یه روز نشده باشه کمرم درد نکنه دو تا دیسک اخرم درگیره شما کاری بزا خوب شدنش نکردی؟