2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام برای کم کاری تیرویید که برای بچه اش پیش اومده بود و اونم باید همیشه قرص میخورد رفت طب ...

ینی راه درمان داره؟؟؟من ک فک نمیکنم

شاید اون چون بچه بوده درمان شده

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

چقد طول میکشع کوچیک بشع امروز حس کردم دوتا شدن  یعنی از عفونته و نگران کننده نیست؟؟

اون به ظاهر سرماخوردگی کرونا بوده دوست عزیز ..شما به کرونای خفیف مبتلا شدین متوجه نشدین ..التهاب هست تو بدنتون همون باعث شده غدد لنفاوی ورم کنه منم مشکل شما رو داشتم ..کپسول اینفلامید هر ۱۲ ساعت خوردم و روزی یکی استیل سیستئن ۶۰۰ میلی گرمی ..البته تجویز خانم دکتر محمد پور بود میتونی بگیری استفاده کنی ..کپسول گیاهی هست هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه 

نشخوار فکر ی دارم . انقدر تشدید شده  که کافیع مادرم همسرم یا بچه هام سرشون دردبگیره  ان ...

من که کلا نگاهم به خانوادمه کافیه یگیشون سرما بخوره با بگه بدن درد داره یا بگه سردرد داره 

دوران کرونا هم برام مثل کابوس بود بخاطر اطرافیاااان 

بیماری منم تنبلی شدید تخمدان و میشه گفت یائسگی زود رس دارم.۳۲ سالمه حتی با دارو پریود نمیشم.

خیلی رو اعصاب و زندگیم تاثیر گذاشته و از همه بدتر سریع دچار اضافه وزن شدید شدم و م تب باید رژیم باشم

پانیک.۱۳ساله باهامه دکتر گفت مزمن

منم دارم یعنی چی مزمنه

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

دچار تیک عصبی میشم تا بخثی دعوایی پیش میاد یا سوار ی وسیله تو شهربازی میشم پاهام تند تند شروع ب تکون خوذدن و لرزیدن میکنه و دست خودمم نیس نه میتونم راه برم باهاشون نه چیزی تا قطع شه تیک عصبی

من مادربزرگم هم طب اسلامی میکرد. کمی از اون یاد گرفتیم . بعدشم که برادرم دوره اش رو گدرونده .از اط ...

سلام عزیزم ببخش مزاحم شدم لطفاب منم کمک کن کامل دارم کچل میشم جلوی سرم تاوسطاش مثل مرداشده  بشکل نعل اسبی، ،هرکی یه چیز میگه ارثیه ،هورمونیه ،استرسه وجالبه همشون درسته فکرکنم ،دارم ازغصه میمیرم،مجبورم کلاه بذارم سرم زیرشالم ،الهی فداتشم ممنونم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
زیگیل دست از نامزدم گرفتم همش میترسم ب زگیل تناسلی تبدیل بشه و متاسفانه تا اخر عمر ویروسش تو بدنمونه ...

زگیل و میخچه اگر اشتباه نکنم بیشتربر اثر سودای بالای بدنه.طب سنتی برید و تغذیه رو اصلاح کنید و نترسید چون نمیگیرید بعدش

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰