2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کاری تیرویید مادر زادی تو ۲۲ سالگی کانسرتیرویید هم اضافه شد و برای همیشه باید قرص بخورم که نبود ت ...

تازه اینم یادم رفت حدود پنج ساله دچار وزوز یه گوش شدم که رو شنواییم تأثیر گذاشته متأسفانه‌

دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

پسر منم بود تا همون چهارسالگی برطرف شد. آزمایش آلرژی بگیر ببین به چی حساسه. پسر من پشت پاهاش ریخته بود بیرون هی میخاروند به طوری که همش ملافه ش خونی بود.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
منم صرع دارم  ۲۰ ساله دارو میخورم

میشه بدونم دقیقا چطوره. اخه شوهر منم صرع داره الیته دارو مصرف میکنه بنطزت بازم ممکنه با وجود مصرف داروش اینطور شه.

شوهرم بعد از تشنج  ب همه حمله میکنه و هیچ کسو نمی‌شناسه البته در خد چن دیقه.

و اینکه اگ تشنج کرد باهاش چیکار کنم همون لحظه ؟