2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره احتمال ارثي بودن هست مطمئمنيد صرع هست فقط؟

چطور مگه ؟

اخه تشنج میکنه و بعد از تشنج چرت و پرت میگه و اطرافیان درجه یکش رو حتی نمیشناسه 

فامیله 

توی اون حالت دیدیمش 

اومده خواستگاری 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

غدد لنفاویه چیز مهمی نیس، فقط عفونتتو درمان کن کوچیک میشه 

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍
پوستیه اما بخاطر خودایمنی بدنه،به پوست حمله میکنه...مخصوصا که همش همسرم اذیتم میکنه و حرص میخورم بدت ...

الهی که خدا بیماریتونو خوب کنه و شفا پیدا کنین شما هم برام دعا کنین بیماری ام اسم خوب شه🙏

علت صرع ارثی هست یا از ضربه به مغزه   و ۱۵ درصد احتمال داره به بچه برسه  اگه دارو ب ...

این فرد طوریه که بعد از تشنج کامل هوشیاریشو از دست میده 

و چرت و پرت میگه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

نمیدونم نمیشناسمت ولی برات دعا میکنم انشالله دوباره سمت چپ صورتت به حالت عادی برگرده انشالله برات ایته الکرسی میخونم اگه خدا قبول کنه🤲🤲