2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری اونجوری نیست ولی همیشگی بوده از بچگی  ‌کمر درد  میگرن شدید چندسالی هم هست زانو د ...

سویق استخوان ساز بریز تو شیر بخور

برای میگرن هم قطره بنفشه کنجدی بریز داخل بینی ات تو هر سوراخ بینی ۲ قطره هر شب موقه خواب یه جور دراز  بکش که حتما بره کامل داخل

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

منم عصبی ام کیه که عصبی نباشه 

کم و زیاد داره 

من پارسال بخاطر درد هایی ک بخاطر عصاب میومد سراغم ۲ هفته بیمارستان بستری بودم 

روزی ۶ تا قرص افسردگی مصرف میکنم 

هعی

◦•●◉✿اشک ها و قلب شکسته ازت یه ادم قوی میسازه✿◉●•◦
از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

ن بابا 

منم اونطوری شدم سمت چپ صورتم فلج شده بود

فیزیو تراپی کردم درست شد

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
سلام میگم منم شوهرم گفت وسواس فکری عملی دارم  یعنی چجوریه میشه بگی مثلا چه حالت هایی ب آدم دست ...

همه ی چیزهارواز جمله گاز قفل در ودرب فریزر و....   رو صدبار چک میکنم

مثال:صد بار به اتو نگاه میکنم ببینم از پریز کشیده شده یا نه  ولی حتی به دیده خودم اعتماد ندارم و از اطرافیان سوال میکنم که آیا اتو از پریز کشیده شده؟

تو صحبتم مدام خودمو ملامت میکنم، این چه حرفی بود من زدم،فلانی نکنه ناراحت شده باشه،چرا اینقدر پر حرفی کردم و...

وقتی بچه هام خوابن تا صبح صد بار چک میکنم ببینم نفس میکشن و...

ده بار تا سر خیابون میرم و دوباره برمی گردم ببینم درقفله  و همچنان این کار رو پی در پی  با فاصله چند دقیقه تکرار میکنم 

همیشه دلشوره اضطراب دارم

دوست ندارم پسرم از خونه بیرون بره یا با دوستاش برن بیرون بگردن

اگه بره همش اضطراب دارم 

و....و....و...

اگه تو جمع باشم یهو بخندند یا لبخند بزنن همش فکر میکنم به من می‌خندن یا مورد تمسخر قرار گرفتم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜