2777
2789
عنوان

دلیلش چیع

100 بازدید | 11 پست

من سال پیش شاگرد اول بودم ولی الان نمیتونم اصن درس بخونم یعنی یجورایی گوشی نمیزاره زیاد درس بخونم گوشی رو هم نمیتونم از خودم دور کنم یعنی نباشه انگار یه چیزی کمه چیکار کنم امسالم دوتا از درسامون نهایی تو کنکور تاثیر داره چیکار کنم به خودم بیام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این فکر کن که اگه درس نخونی آینده بدی خواهی داشت

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

گوشی رو بذار کنار و درستو بخون 

اور ینفر توی مغزت توی گوشت مدام میگه اخرش که چی 

اون یا هوای نفسته یا شیطونه 

بچه شیعه باید شاگرد اول باشه باید توی همه چی بهترین باشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

به این فکر کن اگه الان دور گوشی باشی پنج سال دیگه هیچی نصیبت نمیشه ولی اگه یکم سختی بکشی برا ایندت تلاش کنی 

پنج سال دیگه با افتخار میگی من تلاش کردم و موفق شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂

شوهر منم همینه قبلا دوچرخه سواری حرفه ای می‌کرد و خیلی هم لاغر و خوشتیپ بود اما از وقتی رفت موتور خرید دیگه سوار دوچرخه نمیشه انداختش یه گوشه و چاق شده میگه دیگه حوصله ندارم به نظرم هرچیزی یه تایمی داره درست مثل درس خوندن که فقط یه دوره ای انرژیش داری

شما مرحله اول رو طی کردین اینکه پذیرفتین که گوشی مانع شما هست 

قدم بعد اینه که حتما به هر نحوی بلدین اون رو از خودتون دور کنید چون قدم اول بدون این بدرد نمیخوره 

میتونین از برنامه های قفل گوشی که بعد استفاده تا ساعت مشخصی قفل میشن استفاده کنید 

برای استفاده از گوشی میتونید برنامه داشته باشین و وقت و بی وقت نیاید سراغش 

وقتی درس دارین حتما بگین که اول باید درسمو تموم کنم و بعد برم سراغ گوشی 

اگر بگین نه چند دقیقه میرم گوشیمو چک کنم بعد میام ادامه درس مغزتون عادت میکنه 

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋
شوهر منم همینه قبلا دوچرخه سواری حرفه ای می‌کرد و خیلی هم لاغر و خوشتیپ بود اما از وقتی رفت موتور خر ...

اره درسته ولی برا منم انرژی نمونده

ما از همون دوران راهنمایی فیزیک شیمی خوندیم(تو مدرسه تیزهوشان) یعنی جوری که اومدم دبیرستان انرژی واسم نمونده