2777
2789
عنوان

چطوری خودمو جمع و جور کنم؟

672 بازدید | 20 پست

سلام خانما وقت همگی بخیر باشه
عیدتونم مبارک 🌹
یه راهنمایی میخواستم ازتون 
من یه دختر ۲۱ ساله ام چند سال پشت کنکور موندم و امسال تو بهترین وضعیتم بودم برای کنکور که یه مسئله ای پیش اومد و عقب افتادم ازش 
الان سرم گرمه هم درسا هم فعلا دارم یه جا کار میکنم 
خانوادمم یه خانواده معمولی هستش ارتباطم باهاشون خوبه ولی خب اینکه همه حرفام و درددلامو باهاشون داشته باشم و بخوایم خیلی صمیمی باشیم اینطوری نیستش
به ظاهر اوضاع خوبه ولی از لحاظ روحی خیلی خلا دارم خیلی حس تنهایی میکنم
گاهی حس میکنم کاش یه پسری تو زندگیم بود بهم امید میداد کاش حداقل نامزد داشتم ولی هیچ کس هم تو زندگیم نیست و خیلی حس تنهایی میکنم
یه سوال دارم ازتون 
بنظرتون چیکار کنم حالم خوب شه بتونم زندگیمو جمع و جور کنم یکم؟ چطوری خودمو سرپا نگه دارم که بتونم ادامه بدم به مسیر؟ 
کمک خواستن از خدا و نماز و ... هم اصلا این حس تنهایی و نیازو پر نمیکنه
و اینکه به نظرتون برم دانشگاه یا باز کنکور بدم؟ 
الان راضی نیستم از عقب افتادن کنکورم از کار کردن به جای اینکه به قبولیم فکر کنم ولی دیگه جون پشت کنکور موندنو ندارم اصلا
این چند سال پشت کنکور موندن و خونه موندن و ... روحیمو داغون کرده 
چطوری این حس تنهایی و خلا رو پرش کنم؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش مشاور هم رفتم گفت این حس تنهایی عادیه چون پشت کنکور موندی و چیزی که میخواستیو هنوز نداری چون تنهایی و کسی تو زندگیت نیست و کسی حمایتت نمیکنه این حالت طبیعیه ولی خب حالم خوب نشد با مشاور و راهکاراش

من بودم همچنان میخوندم برای کنکور البته نه برای هر رشته ای. رشته ای که درامد داشته باشه

خیلی ممنونم ازتون درسته عزیزم امسالم با همین امید دوباره شروع کردم ولی دیگه این چند سال پشت کنکور موندن خیلی بهم سخت گذشته دیگه جونشو ندارم 

خیلی ممنونم ازتون درسته عزیزم امسالم با همین امید دوباره شروع کردم ولی دیگه این چند سال پشت کنکور مو ...

کاملا حق داری چند سال تلاش کردی ولی نتیجه نگرفتی. اما تو این چند سال کلی درسها رو یاد گرفتی و نسبت به کسایی که اولین باره دارند شرکت میکنند قوی تر هستی. 

به نظر من فعلا کار کردن رو کنار بگذار، وقتت رو تقسیم کن بین درس خوندن و یه مقدار تفریح و گردش که تنوع بشه برات و روحیه ات عوض بشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

خواهر گلم، نمیدونم چقدر حس خوب بتونم بدم، اما با درسات زندگی کن. خیلی از ماها از جمله خود من، دوران دوازده سال تحصیل رو به اجبار گذروندیم که آخرش میخواهیم موفق بشیم. اینطوری نباشه برات. این درست رو نخون فقط اینکه سد کنکور رو رد کنی. بخون و زندگی کن. اینطوری اذیت نمیشی. واقعا اگه ادم بفهمه چطوری با زمان درس خوندنش،زندگی کنه، اذیت نمیشه که بعد هم بخواد تفریح کنه یه زمان دیگه

پسر هم به دردت نمیخونه. تا حالت با خودت خوب نباشه، اون هییییچ کمکی نمی کنه بهت عزیز دلم. بدتر رابطه تون یه ذره خراب بشه، کلی از درست عقب میفتی

با دوستای دخترت بگرد ..زوده برای ورود ی پسر تو زندگیت..تو ارتباط با دوست پسر  یا نامزد اینقدر ت ...

درسته عزیزم 

خیلی ممنونم ازت ♥️♥️

نمیدونم رابطه ات با خدا چطوریه. من یه زمانی خیلیییی کلافه بودم. کارم اصلا درست نمیشد. پر بودم از استرس. یکی از دوستام نماز شب میخواند. و من کاملااااا اتفاقی نصف شب پاشدم و نماز شب خوندم و هررررر چی درد داشتم رو تو گریه هام دادم بیرون. این نماز من چند شب ادامه داشت. اون موقع فقط صبح که پا میشدم حالم خوب میشد. اما خداوند جواب اون راز و نیاز شبانه ام رو داد واقعا

خواهر گلم، نمیدونم چقدر حس خوب بتونم بدم، اما با درسات زندگی کن. خیلی از ماها از جمله خود من، دوران ...

درسته عزیزم راستش هیچ وقت یاد نگرفتم از درس خوندن لذت ببرم 😅

ان شاالله که بتونم از پسش بربیام 🥲

ممنونم از راهنماییتون ♥️🌹

درسته عزیزم راستش هیچ وقت یاد نگرفتم از درس خوندن لذت ببرم 😅 ان شاالله که بتونم از پسش بربیام 🥲 ...

درسته. ما هم فقط خود درس برامون مهم جلوه داده شده. نه مفهومش. نه لذتی که ازش میخواهیم ببریم. ولی از من به تو نصیحت به تک تک کارات معنا و مفهوم و لذت بده تا بتونی خوب انجامش بدی