سلام خانما وقت همگی بخیر باشه عیدتونم مبارک 🌹 یه راهنمایی میخواستم ازتون من یه دختر ۲۱ ساله ام چند سال پشت کنکور موندم و امسال تو بهترین وضعیتم بودم برای کنکور که یه مسئله ای پیش اومد و عقب افتادم ازش الان سرم گرمه هم درسا هم فعلا دارم یه جا کار میکنم خانوادمم یه خانواده معمولی هستش ارتباطم باهاشون خوبه ولی خب اینکه همه حرفام و درددلامو باهاشون داشته باشم و بخوایم خیلی صمیمی باشیم اینطوری نیستش به ظاهر اوضاع خوبه ولی از لحاظ روحی خیلی خلا دارم خیلی حس تنهایی میکنم گاهی حس میکنم کاش یه پسری تو زندگیم بود بهم امید میداد کاش حداقل نامزد داشتم ولی هیچ کس هم تو زندگیم نیست و خیلی حس تنهایی میکنم یه سوال دارم ازتون بنظرتون چیکار کنم حالم خوب شه بتونم زندگیمو جمع و جور کنم یکم؟ چطوری خودمو سرپا نگه دارم که بتونم ادامه بدم به مسیر؟ کمک خواستن از خدا و نماز و ... هم اصلا این حس تنهایی و نیازو پر نمیکنه و اینکه به نظرتون برم دانشگاه یا باز کنکور بدم؟ الان راضی نیستم از عقب افتادن کنکورم از کار کردن به جای اینکه به قبولیم فکر کنم ولی دیگه جون پشت کنکور موندنو ندارم اصلا این چند سال پشت کنکور موندن و خونه موندن و ... روحیمو داغون کرده چطوری این حس تنهایی و خلا رو پرش کنم؟
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.