2777
2789

من ۲۱ سالمه و زندگی خوبی دارم با همسرم توی دانشگاه اشنا شدیم و اینم بگم که ما عروسی نگرفتیم به دلایلی و همینجوری رفتیم سر خونه زندگیمون باهم عهد بستیم تا قبل ۲۷ سالگی من بچه دار نشیم الان مثل تقریبا دوتا نامزد باهم زندگی میکنیم خیلی با خانواده ها رفت و امد نداریم کلا تنشی خداروشکر نداریم تو زندگی و هردومون درسمونو ادامه میدیم برای سفرهای علمی دانشگاه هم هرکدوم تکی میره مشکلی نیست و اینکه ازدواجمون واقعا به نطرم مشکلی نداشت و بیشتر از روی عقل این تصمیم رو گرفتیم تا روی احساساتمون،من ازادیم خیلی گرفته نشده سفرمجردی میرم،با دوستام سفر و .. هم میرم و همسرمم خداروشکر تا به حال مشکلی با این موضوع نداشته ولی جدیدا حس میکنم حرکاتم خیلی بچگانست یعنی مثلا وقتی اومدم این سایت دیدم مردم از نظرشون نباید وقتی شوهرکردی سفر مجردی بری و اینا خیلی حس حقارت میکنم،منو همسرم الان خیلی به هم علاقمندیم من دلم میخواد شاغل بشم ایشون مشکلی نداره قصد دارم تو اموزشگاه موسیقی تدریس کنم و ایشون حمایت میکنه ولی برخی از خانوما گفتن که مثلا بهتره فقط درس بخونی دیگه کار نکنی و اینا؛من خودم مخالف این موضوع هستم و اینکه من و همسرم موقع عقد توافق کردیم که مجوز خروج کشور و حضانت فرزند و باقی حق طبیعی یه خانم در جهان با من باشه و درعوض مهریه من کم باشه(مهریم ۱۱ سکه+یک گل یاس هستش)و وقتی اینو گفتم خانوما ریختن سرم که حماقت کردم و همسرم بهم راحت خیانت میکنه من واقعا نگرانم گرچه به نظرم منطقی نیست ولی واقعا اعصابم خورد شده خیلی میترسم حتی دیگه میترسم تنها برم سفر و تنهاش بزارم🥲.

لطفا قضاوت نکنین و محترمانه نظر با ارزشتونو بگید بهم و کمکم کنین

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا ک مثل هم نیستن گلم حرفا اینجارم ولش کن 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

اینجا کلا زندگی زناشویی تو به اشتراک نزار بقیه که طرز تفکر شوهرت و خودتو نمیدونن باعث شده که شکاک بشی به نظرم نیا سایت

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

ینی امکانش نیست که دوتایی سفر برین یا خودتون میخواین تکی برین؟

بنظرم تاجایی که امکان داشته باشه دوتایی سفرهاتون رو برین بهتره چون الان دیگه متاهل شدین بهتره سفرهاتون هم مشترک باشه.

و اینکه بد به دلت راه نده و تحت تاثیر حرفای اینجا به خودت انرژی منفی نده.

کاربریتو حذف کن  از نی نی سایتم برو بیرون  به زندگی نرمال خویش ادامه دهید

عزیزم‌ زندگی نرمال؟😐

اصلا حس نمیکنم شوهر کرده باشم خیلی حس بدی دارم به زندگیم فقط باید بعضی اوقات مثل کلفت برم خونه مادرشوهر رو تمیز کنم وگرنه اصلا باهام مثل عروس برخورد نمیشه منو شوهرمم مثل دوتا همخونه ایم تا دوتا زن و شوهر

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

دیگه سایت نیا و ب زندگیت ادامه بده

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بستگی ب خودت داره 

من مجردم ولی مخالفم با کسایی ک با سفر دوستانه مخالفن 

آدما نیاز دارن گاهی با دوستاشون برن بیرون و مسافرت 

خواهرمنم همینطوره همین آخرین بار با دوستاش ک هم متاهل بودن هم مجرد .. رفتن کیش 

بی جنبه ام نداشتن