2777
2789

یکی از دوستای خانوادگی مون که  نامزد هم هستن  از شهرستان اومدن البته  ۲هفته پیش اومده بودن  اما تعطیل شد باز اومدن  

درسته ۲نفرن کاری ندارن اما اومدنی مثلا ۱۰روز میمونن شایدم بیشتر تو این ۱۰روز فک کنین جفتشون تا ظهر ساعت ۱اینا میخابن من ساعت ۹بیپار میشم صبحانه آماده می‌کنم بیدار نمیشن نهار آماده می‌کنم با هزار مکافات بیدار میشن بد بدیش اینه که شوهرم عین حمال ازم مار میکشه تو جمع میگه چایی بیار میوه بیار غذا فلان چیزی بزار بعد  دختره اصلا دست به سیاه سفید نمیزنه اون مرتیکه شوهرم  ۲۴ساعته سیگار میکشه کل  جایی سیگار میشه میشه اشغال سیگار یا پودر سیگارهای که ریخته از ظرف بیرون یعنی حتی اونم بر نمیدارن 

حالا من به شوهرم گفتم تو که انقد دروغ گویی قهاری هستی اینا تازه از خونمون رفتن بیان هم هزینه بره که اوضاعمون خیطه همم  خسته میشم میگه  به مهمون من چی بگم. بگم نیایین یا پاشین مار کنین 😑🤕منم آدمم با یه بچه ۳ساله که همه مترو میریزه بهم  خسته شدم  چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته که انقدر ازشون پذیرایی کردی پررو شدن خب

ادم خونه نزدیک ترین اقوامشم نمیره ۱۰ روز بمونه اونم به این فاصله

اونام میبینن شما چیزی نمیگید سرویسم میدین خوشحالم میشن بیشتر میمونن

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

شما درست میگی 

هاخه دوست در حدی نیست ک آنقدر بمونه

آنقدر از دوستم ضربه خوردم 

فردا ببین اینا حاضرن آنقدر از شما پذیرایی کنن ک شوهرت خودشو می کشه براشون!

دو روز برید بمونید سومین روز با اخم بیرونتون میکنن!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

وا چ خبره ده روز هتله مگ بیان بخورن بخابن..‌چرا میان اصلا؟؟ این دفه بگین ما میایم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

شوهرتم حق داره چى بگه به مهمان طرف بايد خودش شعور داشته باشه ١٠ روز سر مردم خراب نشه تازه دست به سيا سفيدم نزنه براى اينكه خودشون تو خرج نندازن ١٠ روز سربار مردم ميشن سفرشونم ميكنن

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

چ حوصله ای داری اونام چقد بی فرهنگن آخه ۱۰ روز بمونی تا ۱ بخوابی دست ب سیاه و سفیدم نزنی

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

تماس نگیرید باهاشون اگه اوناهم گرفتن بگید رفتیم مسافرت

یا اینکه همین الان پاشو برو خونه مادرت

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃