2777
2789
عنوان

بنظرتون من حساسم یا اینکه شوهرم زیاده روی میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 44 پست
تقصیر خودته که انقدر ازشون پذیرایی کردی پررو شدن خب ادم خونه نزدیک ترین اقوامشم نمیره ۱۰ روز بمونه ...

مشکل من شوهرمه  منو تو عمل انجام شده قرار میده  بیشعور  شعور نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدن الان خابن 🤕

خدایی چقد رو دارن تو این شرایط مالی 

تحویلشون نگیر دیگ غذای معمولی بزار جلوشون

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

فکنم مکان ندارن تو نامزدی میان اونجا هم پول هتل نمیدن هم عشق و حالشون براهه...شوهره چکارس ک ده روز سرکار نمیره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
مشکل من شوهرمه  منو تو عمل انجام شده قرار میده  بیشعور  شعور نداره

این دفعه زنگ زدن بهونه بیار

من جای تو حرص خوردم به خدا

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

ی بار که جلوشون در نیای خودشون پشیمون میشن منم ی بار این کار و کردم تازه من با دوتا بچه یکیش دوسال و یک ماه یکی هم یازده ماه اومدن سه روز خونمون جاریم و دخترش ۱۵ سالشه دخترش دست ب هیچی نمیزدن چیزی هم میخواستن منتظر من بودم بدمشون منم روز سومی ن غذا درست کردم نه میوه و چایی فقط گفتم اگه چیزی خواستین تو یخچال هست 

اونا چقدر بی درک و فهم هستن که میان زنگ زدن بیان بگین نیسیم و یا خونه تعمیرات داره و از این حرفا

اومدن الان اخه  فک‌کنن میدونن من زیاد راضی نیستم با همسرم تماس گرفتن اونم  که گفته تازه رفتن از قضا غافل گیر شده 

اومدن الان خابن 🤕

پس الان که هستن شب بلند شین با همسرتون برین بیرون بگین خونه ی دوستی کسی دعوتین 

البته چیزای با ارزش رو توی اتاق خودتون بزارین درم قفل کنین

زیاد غذای مجلل درست نکنین، غذاهای خیلی ساده که وقتایی حوصله ندارین درست میکنین درست کنین 

فردا هم بچتون رو ببرین بیرون با همسرت 

که اوناهم بفهمن کار و زندگی دارین

سلام عزیزم من جای شما باشم با همچین مهمون های پررویی اصلا نمیذارم دیگه پاشونو بذارن تو خونه ام . خودت به نظرم جمع کن برو خونه مادر پدری چیزی یا بگو از این کرونا جدیدا گرفتیم نمیریم جایی تا ادب شن دیگه نیان . تو این گرونی 10 روز بیان بخور و بخواب تازه پررو پررو کمک هم نکنن 

شوهرتم حق داره چى بگه به مهمان طرف بايد خودش شعور داشته باشه ١٠ روز سر مردم خراب نشه تازه دست به سيا ...

شوهرم‌از این بابت که حق نداره که بگه فلانی بیار بزار بپز فلان کن. اونم بیشعوره جای خودش بی درکه. خوش گورشو گم میکنه شب ساعت ۹میاد اینا رو سر من اوارن 

نامزدن اصلا خونه ندارن 

همون دیگ نامزدن برن سر خونه زندگیشون از پذیرایی شما معذورن الان بی جا هستن خونه شمام راحت میان عشق و حالشون شام و نهارشون همه چی فراهم چرا نیان

ب نظرم برخورد کن بی محلی کن دیگ نیان

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بنظرم زنگ بزن مادرت اينا از صبح بيان يه روز باشن، فردا هم دخترخالت اينا صبح زود بيان يكم سختشون بشه، بعدشم ١٠روز يعنى تو كارى ندارى بيرون از خونه؟؟كلاس سركار خونه فاميل،جايى نميرى؟؟ من بودم صد بار محترمانه دكشون كرده بودم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم