2777
2789
عنوان

بنظرتون من حساسم یا اینکه شوهرم زیاده روی میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 44 پست
تماس نگیرید باهاشون اگه اوناهم گرفتن بگید رفتیم مسافرت یا اینکه همین الان پاشو برو خونه مادرت

🤕🤕یه چیزی میگی ها خونه رو به اینا بسپارم خونه مامانم شهرستانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیاد تلاش نکن بهشون خوش بگذره...هر جا دیدی خسته شدی برو استراحت کن...مهمون حبیب خداست ولی نباید  میزبانو آزار بدن ...بعدشم اینا دیگ مهمون نیستن وقتی ده روز میمونن صاحب خونن دیگ..

🤕🤕یه چیزی میگی ها خونه رو به اینا بسپارم خونه مامانم شهرستانه

عزیز دلم گفتم شاید نزدیکن☹

آخه من اصلا تحمل همچین مهمونایی رو که احساس زرنگی می کنن و احساس سو استفاده شدن به آدم میدن رو ندارم توام حتما یه کاری بکن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

برو تو اشپزخونه اون زنه رو که کنگر خورده لنگر انداخته رو صدا بزن بگو عزیزم بیا وقتی اومد بگو عزیزم یکم کارا زیاده میشه کمک کنی مثلا برنجو تو بپز مرغو من 

خودت بگو چر زبون نداری ادمی ده روز خونته دیگه مهمون نیست 

والا من خونه دخترخاله م ک میرم دوسه روز شاید بمونم خودم روم نمیشه حتی از اتاق دربیام ولی سفره رو دیگه جمغ میکنم وظرفا میشورم یا با بچه ش بازی میکنم ک ب کاراش برسه 

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍

نامزد یعنی زن عقدی؟ یا دوست دخترشه؟ اصلا هرچی... مگه خونه شما مکانه؟!! 

به شوهرت بگو من خدمتکار هتل نیستم. فردام دارم میرم خونه بابام یا بابات.

خودش تو دو دقیقه میفهمه میشه بگه نیان یا نه.

مهمون دو روزه نه ده روز. حتی تو هتل هم به این میگن ساکن نه مهمان.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ی بار که جلوشون در نیای خودشون پشیمون میشن منم ی بار این کار و کردم تازه من با دوتا بچه یکیش دوسال و ...

یه شوهر بی شعوری دارم داد میزنه پاشو بیار. چی بگم تو جمع بهش  

بنظرم زنگ بزن مادرت اينا از صبح بيان يه روز باشن، فردا هم دخترخالت اينا صبح زود بيان يكم سختشون بشه، ...

خدایی چی بگم چجوری جمع  کنم برم جایی خونه رو چیکار کنم   بسپارم به کی ؟