2777
2789
عنوان

جواب رلمو چی بدم+شات

608 بازدید | 34 پست

سلام خانما رلم هر روز با این متن ها بهم صبح بخیر میگه اما من نمیدونم چطوری جواب بدم و چی بگم میشه راهنماییم کنید

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۲/۱۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه متنی 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

توعم بگو سلام همچنین

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

سخت نگیر 

فقط یه رلِ رئیس جمهور نیست

اگه خیلی اهل لاو ترکوندن هستید 

با چند تا ایموجی بوس و قلب تمومش‌کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

مال من شب بخیر و صب بخیر ک هیچ در طول روز کلی قربون صدقه میره و حرفای عاشقانه و اینا منم در جوابش فقط مینویسم مرسی😐😂

عکسمو براش فرستادم 3 4 خط واسم متن نوشته بود نوشتم مرسی لطف داری🗿🤣

هوم
سخت نگیر  فقط یه رلِ رئیس جمهور نیست اگه خیلی اهل لاو ترکوندن هستید  با چند تا ایموجی ب ...

همین کارو میکنم ولی یجوریم چون بلد نیستم مثله خودش جوابشو بدم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۲/۱۰۰. وزن هدف : ۵۵