2777
2789
کجاست؟ قیمتاش چوره؟

دقیق نمیدونم ما آنلاین خریدیم از اسنپ فود

سرچ کنی میاره

قیمتاش یکم گرونه ولی عالیه پیتزاهاش

پیشنهاد میدم رست بیفشو حتما بخرین

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

ما رفتیم رستوران جارچی باشی سمت بازار کشک بادمجون خوردیم عالی بود. ولی کلا تو اصفهان رستوران خوب نبو ...

تو رو خدا این حرف نزن😂😂😂

شما بلد نبودی نرفتی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزیزم

سلام عزیزم ببخشید ک زیر تاپیکت اینو می‌نویسیم نمیدونم پیاممو میبینی یا نه ولی اگ میبینی خواهش میکنم جوابم بده و راهنماییم کن خیلی نگرانم پسرم ورم کلیه دارم دارم دق میکنم چند روزه دنیا اومده و یه دکتر کلیه گفته عکس رنگی خیلی کوچولوعه تو رو خدا قشنگ میشه راهنماییم کنی شیراز کدوم دکتر عالیه؟ میشه یکم توضبح بدی چکار کنم

سلام عزیزم ببخشید ک زیر تاپیکت اینو می‌نویسیم نمیدونم پیاممو میبینی یا نه ولی اگ میبینی خواهش میکنم ...

سلام عزیز دلم. اصلا اصلا نگران نباش. اکثرا بعد از مدتی از بین میره. برای پسر من هربار رفتم سونو از دفعه قبل کمتر شده بود طوری که دکتر گفت ممکنه این بار کامل از بین رفته باشه. عزیزم من پسرم زیر نظر دکتر علی درخشان هست