2777
2789
عنوان

و بالاخره عروسیم کنسل شد....😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته که بار دوم🥲 

شاید بهتره پیشنهاد شوهرتو قبول کنی برین آتلیه چندتا عکس بگیرین برین سر زندگیتون

ب🥲

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

کاش خونوادتون یکم راه میومدن ولی الان طرف همسرت باش چون واقعا منطقی ن ایشون 

خیلی سخته 

مخصوصا میگین دومین باره

کاش خانواده داییتون وساطت کنن 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

به ف.ا.ل.نیک بگیر

هرچند سخته منم حودم دوبار عروسیم عقب افتاد حتی کارت دعوت هم چاپ کرده بودیم....نمیدونم چرا باید انقدر عذاب بکشیم تا یه نفس راحت بکشیم.حکمتش نمیدونم چیه

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
بابا این رسما پدر جونا رو در اورده دایی پدرت اخه خیلی دوره توروخدا یه بزرگتر رو واسطه کن با پدرت صحب ...

اره واقعا خیلی دوره منم داشتم ب این فک میکردم

دایی یا عموی خودش نیس ک

نهایت فامیل پدری یا نمیان

خودشم دایی پدر معلومه پیره خدایی نکرده جوون مرگ نشده ک بگه نمیتونم بگم

خدایا ب دلامون آرامش بده

عزیزم خودتو ناراحت نکن

من یکیو میشناسم ، از دی تا همین الان حداقل ۴بار عروسیشون عقب افتاده

دی میخواست بگیره، رفیق صمیمییی داماد فوت شد

گفتن ۴۰ رور بعد پسر عمو داماد فوت شد

افتاد اسفند روووز خرید اخر ، مادربزرگ عروس فوت شد

و بازم فروردین ، یکی از پسر عمه های عروس جوون مرگ شد 

و در حال حاضر اردیبهشت میخوان بگیرن

:)

گفت خب بیا بریم آتلیه ازمون فیلم و عکس بگیرن بریم سره خونمون  و کلی هم تا اینجا خرج کردم اندازه ...

پول عروسی را بدید به یه نیازمند واقعی و عکس اتلیه بگیرید برید زندگیتون را کنید .چرا اینقدر سخت میگیرید.

ما چند روز مونده به عروسی برادرشوهرم ،پدربزرگشون فوت کرد مادربزرگش اجازه نداد عروسی عقب بیفته گفت با کسی که فوت کرده نمی میرن زندگی جریان داره،خیلی ببخشید پدر شما واقعا خیلی بی درک هستش تازه داییشه ن فامیل درجه یکش

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
منم خیلی دوست داشتم قبول کنم😔

ی صحبت جدی با خانوادت بکن خب

بگو همسر من از کجا بیاره هی خرج کنه اول زندگی؟ زندگی رو ب کام دو تا جوون زهر میکنن بخاطر ی فامیل ک از قضا نسبت درجه یک هم نداره 

الان کنسل کنین میتونین بعد چهلم بگیرین عروسی رو؟ یعنی تالار و اینا قبول میکنن جابجا کنن؟

اگه قبول کنن خیلی خوبه تا چهلم صبر کنین بعدش تحت هرشرایطی عروسی تون رو بگیرین هرکی اومد خوش اومد والسلام

ب خانوادتم بگو بعد چهلم دیگه ب هیچ وجه عوضش نمیکنم