2777
2789
عنوان

و بالاخره عروسیم کنسل شد....😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 40 پست

چرا مخالفت کردند؟ واقعا اینجوری که نمیشه. طفلی چقدر هزینه کنه؟ اومدیم خدای نکرده خدای نکرده سری بعد هم همینجوری شد میخواید تا ابد بموتید اونجا؟ بگو با پدر و مادرش بیان خیلی متطقی با خانواده ات صحبت کنند الان بریدآرایشگاه و آتلیه و یه مسافرت و بعد  سر خونتون. بعد هم که چهلم و اینا تمام شدیه جشن خیلی کوچیک برگزار کنید . هم پول بیعانه ی آتلیه و آرایشگاه و اینا حروم نمیشه هم بی احترامی نمیشه. و بعد هم یه جشن کوچیک میگیرید روی دل خانواده ات هم نمی مونه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا مگه چه خبره.

گفتم بگم که فکر نکنی خیییلی سخته، شرایط بدترم هست

انشالله ک جور میشه

اینم بگم ، این داماد بنده خدا بعد از ۳۰و خدرده ای سال ک هرکاریش میکردن زن بگیر ، بالاخره عاشق شده😂

:)

مگه بابابزرگت فوت نشد🤔

نه میگفتن حالش بده میخواد عروسی پسر بزرگشو ببینه😑💔

حالا پسر کوچیکشم زن ایتالیایی گرفت ول کن نیست 

خودش مرد مومن و نماز خونیه 

میگه یه بار خواب بودم اومدن سراغم گفتن پاشو منم پاشدم یهو گفتن اشتباه شده با اون یکی برادرت کار داریم تو حالا حالاها هستی ما اون شب خونشون بودیم از خواب پرید و گفت فردا صبحش زنگ زدن داداشش فوت کرده😬

تا یه مدت ازش میترسیدم نزدیکش نمیشدم

میگه من عروسی بچه تو رو هم میبینم بعد میمیرم 

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

عزیزم بخاطر چهل روز اخه چرا کنسل؟

اینهمه صبر کردین چهل روزم روش.

منم یکبار عروسیم بخاطر فوت پدربزرگ همسرم کنسل شد،اوناهم میگفتن باید یکسال صبر کنید.

بعد یکسال ک اومدیم عروسی بگیریم رسید اوج کرونا و همه تالارا بسته شدن و محدودیتا خیلی زیاد شدن

نهایتا مجبور شدیم بریم اتلیه و عکس و فیلم بگیریم و تمام.

خیلی ناراحتم چون همیشه تو تصوراتم عروسیمون تصور میکردم تو تالار و با مهمونای زیاد.

الان دوساله عروسی کردیم و باردارم و هنوزم ک هنوزه داغ ی عروسی درست حسابی موند رو دلم و هیچ وقت قامیلای شوهرمو نمیبخشم چون اونا میتونستن بگن کار خیر نباید عقب بیوفته و بعد چهلم عروسی بگیرید.ولی هیچ کدوم زیر بار نمیرقتن 

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
عزیزم خودتو ناراحت نکن من یکیو میشناسم ، از دی تا همین الان حداقل ۴بار عروسیشون عقب افتاده دی میخو ...

چه بادرک که میگن ۴۰ روز.حالا اگه ما بودیم براهرکدوم دقیقا یک سال صبر میکردن.

عروسی منم عقب افتاد چقدر ناراحت بودم و... ولی الان خندم میگیره ک چرا تااون حد ناراحت میشدم.

اسی جان ناراحت نباش میگذره.خدا رحمتشون کنه

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

چه بادرک که میگن ۴۰ روز.حالا اگه ما بودیم براهرکدوم دقیقا یک سال صبر میکردن. عروسی منم عقب افتاد چق ...

اینا اول میخواستن جشن عقد بگیرن

تو تالار 

ولی بعد از اولین فوت میخواستن برن محضر ک ی چشن جمع و جور باشه

واسه همین ۴۰ روره

:)

چرا مخالفت کردند؟ واقعا اینجوری که نمیشه. طفلی چقدر هزینه کنه؟ اومدیم خدای نکرده خدای نکرده سری بعد ...

شوهرم آدمی نیست که جبران نکنه

مطمئنم که عروسی نگیریم اون یجور دیگه جبران میکنه

ولی خانوادم نمیذارن😔