2777
2789

وااااااییییی🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا از بچگی عاشقش بودم تو فیلما میدیدم حس میکردم چقد با کلاسن چقد خفنه چقد حس خوبی میده

واقعا روزی که رفتم مشاور فک نمیکردم بخواد به همچین نتیجه ای برسه فک کردم خیلی زندگیم و اتفاقاتی که پشت سر گذاشتم طبیعی و نرمال بوده🫢😂😂

وقتی اینو گفت یه لحظه خندیدم گفتم یعنی چیزایی که گفتم انقد وحشتناک بود؟کل جلسه رو ساکت بود و میگفت باید اتفاقات زندگیتو هضم کنم،

واقعا فک نمیکردم از نظر یکی زندگیم انقد بد باشه😂😂

یجورایی براش هیجان دارم یعنی چه حسی داره

برام عجیب بود انتظار نداشتم واسه همین گفتم به یکی بگم اینجا گفتم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکم از اتفاقات زندگیم گفتم مشاور تعجب کرده بود بعد دیگه ترسیدم بقیه اش بگم.  گفتم این دختره سوسول چی می فهمه مشکل و درد چی هست! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من اگه زندگیمو به تراپیسته بگم فکر کنم خودش نوروتراپی لازم میشه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

من یکم از اتفاقات زندگیم گفتم مشاور تعجب کرده بود بعد دیگه ترسیدم بقیه اش بگم. گفتم این دختره سوسول ...

بخدا مشاور منم اول همین بود حتی همش از زندگیش پز هم میداد حس میکرد مثلا منم در لول خودش خوشبختم هی از خودش مثال میزد

وقتی یه مشورتی بهم میداد و میگفت نباید اینجوری رفتار کنی باید فلانی اینطوری صحبت کنی از حرص دق میداد منو تو دلم میگفتم چرا حس منو نمیفهمی،ولی از وقتی رفتیم جلوتر میگه بابت هر رفتاری که داری بهت حق میدم

هیحان نداشته باش گلم. نوروتراپی یه چیز بیخوده که شده منبع درامد بعضی روانشناسابسیار روند طولانی داره ...

ازم هزینه نمیگیرن 

من اگه زندگیمو به تراپیسته بگم فکر کنم خودش نوروتراپی لازم میشه

دیقا خودمشاورم میگفت من زمان لازم دارم که با خودم کنار بیام😂😂

همون سیم ها که به سر وصل میکنن و ذهن رو از طرق امواج درمان میکنن

اصلا مکانیسم اثرش اینجوری نیستا 

قبل اینکه خودتو بندازی تو این تله در موردش تحقیق کن متوجه میشی اصلا این مدلی نیست که امواج بیان رو ذهن تو تاثیر بذارن 

بخدا مشاور منم اول همین بود حتی همش از زندگیش پز هم میداد حس میکرد مثلا منم در لول خودش خوشبختم هی ا ...

ولی مشاوری که از زندگی خودشون مثال بزنه خوب نیست کار حرفه ای نیست 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!