2777
2789
پسرش صبح سرو صدا کنه نی نی بیدار بشه 

خوب وقتی همه سر یک تایم بخوابن صبح هم باهم بیدار میشن وقتی پسرش بیدار میشه خود اسی هم بیدار میشه دیگه می‌تونه با پسرش بره تو پذیرایی تا نی نی خوشگل بیدار نشه 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
خب چیکارکنم؟ پسرم بیدارشه ببینه کسی نیست پامیشه میادتواتاق هممونوبیدارمیکنه ک مثلا دسشویی دارم، یاتر ...

مگه خودش اتاق نداره؟ من پسرمو از دو سالگی جدا کردم اوایل میومد یا صدا می کرد کم کم عادت کرد. شما مسئله رو‌حل نکردی صورت مسئله رو‌پاک کردی. یا اون هم میومد تو اتاق میخوابیدید با هم یا اینکه صبر می کردید کم کم عادت می کرد. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا شوهرته ها ینی چی غرورم اجازه نمیده کم کم مدیریت کن ک پسرتو جدا بخوابونی خودتم پیش شوهرت با‌شی د ...

عزیزم بچه هاهم میخوابن همش سرش توگوشیه، انقدگفتم وشی بزارکنار گوش نمیده، ارزدیجیتال کارمیکنه، انقدتوگوشیه تابخوابه، فقط وقتی بگم بیارابطه مییاد

یاخودش بخواد، منم نمیگم، خودشم. میاد محلش نمیدم چون ناراحتم ازش

شوهر منم کارمنده چون بچه دومم کوچیکه گاهی وسط خواب بیدار میشه بهونه میگیره بیدارش می‌کنه جدا میخوابید اما بهش گفتم خوشم نمیاد تازگیا میاد پیش ما.توام بگو بهش امروز ی بلاگر رو دیدم هنوز یک هفته نیس زایمان کرده همش بغل تو بغل دست تو دست همه جا می‌گشتن کافه بودن با شوهرش گفتم چه خوب بچه جداشون نکرده بچه ام خونه پیش مادربزرگ بود 

یعنی چهارنفری تواتاق؟ 

هرجا که راحتین اگه اتاقت بزرگه چرا که نه بهتر از اینه از همسرت دور باشی

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
پسرش صبح سرو صدا کنه نی نی بیدار بشه  

نه ماهه که دیگه نی نی نیست بعدم باید زندگی مسالمت آمیز در کنار هم رو یاد بگیرن. هم کوچولو یاد بگیره با هر صدایی بیدار نشه و عادت کنه هم پسرش یاد بگیره ملاحضه خواهرشو بکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خوب وقتی همه سر یک تایم بخوابن صبح هم باهم بیدار میشن وقتی پسرش بیدار میشه خود اسی هم بیدار میشه دیگ ...

همین دیگه ،،منم نوشتم مگه فقط شما بچه دارید اصلا ب مرور ب صدای هم عادت می‌کنن ،ب نظرم یکم برای خواب ناز خودشون سر صبح با صدای پسرش و بعد بیدار شدن نوزاد پیش میاد یکم سختشونه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نه ماهه که دیگه نی نی نیست بعدم باید زندگی مسالمت آمیز در کنار هم رو یاد بگیرن. هم کوچولو یاد بگیره ...

فیفا منم نوشتم چون خودمم بچه دارم میگم،ک ب مرور عادت می‌کنن  ب صدای هم و با هم بیدار میشن و با هم مبخوابن و گاهی یکی زودتر میاد اون سنی رو با بازی بیدار می‌کنه  و هیچ اشکالی نداره

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مگه خودش اتاق نداره؟ من پسرمو از دو سالگی جدا کردم اوایل میومد یا صدا می کرد کم کم عادت کرد. شما مسئ ...

چرااتاق داره منتها اتاقش گرمایشی سرمایشیش اوکی نیست، عملابی استفادس، خوبه دیگه توپذیرایی تنهابخوابونیمش؟ اخه میدونم قبول. نمیکنه میگه چراشماهمه باهم باشین من تنها؟ میترسم تازه ازخواهرشم بدش بیاد

عزیزم بچه هاهم میخوابن همش سرش توگوشیه، انقدگفتم وشی بزارکنار گوش نمیده، ارزدیجیتال کارمیکنه، انقدتو ...

ی وقت ک بیکاره بشین اروم باهاش صحبت کن تا یه تایمی رو برا رابطه خودتون بذاره

اینطوری ادامه بدید خب هم رابطتون سرد میشه به دنبالش مشکلات دیکه هم براتون پیش میاد

غرورم اجازه نمیده، همش غیرمستقیم تازه ازخودم میرونمش. مثلابرای رابطه هم ک میاددیگه انقدنه آوردم که ب ...

بااینهمه خجالت چطور بچه دارشدی ازش!!! 

شل کن بابا 

من اگه همسرم خسته باشه زود بخوابه میرم کنارش بهش میگم بغلم کن ال کن بل کن رودربابستی ندارم 

بله باپسرم تویه اتاق

دخترتونو از شیر شب بگیرید و خوابش بهتر شد دیگه همه پیش هم بخوابید

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد