سلام خانما. همسرمن اوایل عقدوازدواج انقدبمن وابسته ومحبتی بود، که حتی درروز ک میخوابیدیم میگفت روی دست من بخواب، همش بغلم میکرد، ولی الان بمرور بعد دوتابچه وگذشت ده سال اون باپسرم توپذیرایی میخوابه من ودخترم تواتاق خواب، وپسرم چهار سالشه، دخترم نه ماه. میخوابه کنارپسرم ک اگه صبح بیدارشد دخترموبیدارنکنه وتوی هال بمونه این خیلی خوبه ولی دارم اذیت میشم ازاینکه عادت کرده ب تنهاخوابیدن، ببخشیدفقط وقتی رابطه بخوادمیادکنارم ب محبت و بغل بعدش سریع میره، خیلی ناراحتم ازاین موضوع، ازطرفی بهش حق میدم بخاطر راحتی منودخترم مجبوره ازطرفی غرورم اجازه نمیده بگم بیاپیش من بخواب از طرفی خودم دارم افسرده میشم واقعا دوست دارم بازم برگردیم ب روزایی ک کنارش میخوابیدم. نظرتون چیه؟
خوب وقتی همه سر یک تایم بخوابن صبح هم باهم بیدار میشن وقتی پسرش بیدار میشه خود اسی هم بیدار میشه دیگه میتونه با پسرش بره تو پذیرایی تا نی نی خوشگل بیدار نشه
خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
خب چیکارکنم؟ پسرم بیدارشه ببینه کسی نیست پامیشه میادتواتاق هممونوبیدارمیکنه ک مثلا دسشویی دارم، یاتر ...
مگه خودش اتاق نداره؟ من پسرمو از دو سالگی جدا کردم اوایل میومد یا صدا می کرد کم کم عادت کرد. شما مسئله روحل نکردی صورت مسئله روپاک کردی. یا اون هم میومد تو اتاق میخوابیدید با هم یا اینکه صبر می کردید کم کم عادت می کرد.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
شوهر منم کارمنده چون بچه دومم کوچیکه گاهی وسط خواب بیدار میشه بهونه میگیره بیدارش میکنه جدا میخوابید اما بهش گفتم خوشم نمیاد تازگیا میاد پیش ما.توام بگو بهش امروز ی بلاگر رو دیدم هنوز یک هفته نیس زایمان کرده همش بغل تو بغل دست تو دست همه جا میگشتن کافه بودن با شوهرش گفتم چه خوب بچه جداشون نکرده بچه ام خونه پیش مادربزرگ بود
نه ماهه که دیگه نی نی نیست بعدم باید زندگی مسالمت آمیز در کنار هم رو یاد بگیرن. هم کوچولو یاد بگیره با هر صدایی بیدار نشه و عادت کنه هم پسرش یاد بگیره ملاحضه خواهرشو بکنه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
خوب وقتی همه سر یک تایم بخوابن صبح هم باهم بیدار میشن وقتی پسرش بیدار میشه خود اسی هم بیدار میشه دیگ ...
همین دیگه ،،منم نوشتم مگه فقط شما بچه دارید اصلا ب مرور ب صدای هم عادت میکنن ،ب نظرم یکم برای خواب ناز خودشون سر صبح با صدای پسرش و بعد بیدار شدن نوزاد پیش میاد یکم سختشونه
نه ماهه که دیگه نی نی نیست بعدم باید زندگی مسالمت آمیز در کنار هم رو یاد بگیرن. هم کوچولو یاد بگیره ...
فیفا منم نوشتم چون خودمم بچه دارم میگم،ک ب مرور عادت میکنن ب صدای هم و با هم بیدار میشن و با هم مبخوابن و گاهی یکی زودتر میاد اون سنی رو با بازی بیدار میکنه و هیچ اشکالی نداره