2777
2789

عزیزم فعلا همتون 4 نفری کنار هم بخوابید ولی بهتره پسرت بغل باباش نخوابه  یه رختخواب جدا براش  بنداز که اول جاشو  جدا بشه بعدش اتاقشو جدا کنی. 

زیاد هم حساس نباشه حالا صب پسرت سر و صدا کنه اشکالی نداره فوقش شما هم بیدار میشین. 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
نه ماهه که دیگه نی نی نیست بعدم باید زندگی مسالمت آمیز در کنار هم رو یاد بگیرن. هم کوچولو یاد بگیره ...

پسرم لوزه داره، شبایکم صدامیده نفس کشیدنش، ازطرفی دخترم صبح ها سریع باصدابیدارمیشه وبعداذیت میکنه ونمیخوابه، یادم نمیگیرن هیچ کدوم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من ی دختر ۷ساله دارم ی پسر سه ساله خیلی ام شر و شیطون هستند طریقه خواب ما از همون اول این طوری بود چهارتا جا کنار هم میندازم اول پسرم بعد من بعد همسرم بعد دخترم همیشه کنار هم هستیم غیر از این نیس کلا بچه هام عادت کردن بین ما نمیخوابن مثلا دختر میاد گاهی وقتا کنار من می‌خوابه خوابش برد باباش میندازه بغل خودش عادت کرده دخترم یا خودش می‌ره جاش

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

چرااتاق داره منتها اتاقش گرمایشی سرمایشیش اوکی نیست، عملابی استفادس، خوبه دیگه توپذیرایی تنهابخوابون ...

اولا که گرمایش اتاقش رو حتما درست کنید سرمایش خیلی مهم نیست برای بچه ها.

دوما باید قبل از دنیا اومدن خواهرش جداش می کردی.

الانم کم کم باید باهاش صحبت کنید که بزرگ شدی و باید توی اتاق خودت بخوابی. هوا سرد نیست دیگه که. اوایل همون توی هال بخوابه ببریدش روی تختش اگه داره. یا اگر همون جا خوابید توی هال چراغ خواب روشن باشه و باباش بیاد توی اتاق اگر بیدار شد برید پیشش آب بدید اروم بشه باز برگردید اگر اومد یکم پیشتون باشه یا بخوابه باز ببریدش سر جاش.

مداومت و استمرار و تشویق و کوتاه نیومدن باعث میشه قبول کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فیفا منم نوشتم چون خودمم بچه دارم میگم،ک ب مرور عادت می‌کنن  ب صدای هم و با هم بیدار میشن ...

خب بدخواب میشه دخترم، وقتی زودبیدارمیشه درطول روزم نمیخوابه بیچارم میکه

بااینهمه خجالت چطور بچه دارشدی ازش!!!  شل کن بابا  من اگه همسرم خسته باشه زود بخوابه میر ...

اونوقت دست سنگینشومیمدازه رومن وخروخرخواب میره، این چ بغلیه!؟ انقددم میاد فق له میشم توجهی درکارنیست

پسرم لوزه داره، شبایکم صدامیده نفس کشیدنش، ازطرفی دخترم صبح ها سریع باصدابیدارمیشه وبعداذیت میکنه ون ...

یاد میگیرن. شما کافیه بخوای و کلافه نشی از بیدار شدن دخترت. بچه های دوم زودتر از اولی ها با سر و صدا انس میگیرن. دختر من دیگه الان وسط شلوغ کاریای داداشش میخوابه. یکم اراده کن و تلاش کن برای این کار

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام من ی دختر ۷ساله دارم ی پسر سه ساله خیلی ام شر و شیطون هستند طریقه خواب ما از همون اول این طوری ...

برا رابطه هم میریم اتاق ولی هیچکس تنها نمیخوابن تو اتاق 

بچه های منم خیلی سرصدا میکنم پسرم ساعت ۳,خوابید صبح هم تا بیدار شه خواهرش و بیدار می‌کنه کلا باید عادت کرد بچه آن دیگه اینم بیدار میشه داداش و بیدار می‌کنه بیشتر باهم بیدار میشن ساعتشون اومده دستم از اول بعد غرور ینی چی بین زن و شوهر مگه میشه 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

خب بدخواب میشه دخترم، وقتی زودبیدارمیشه درطول روزم نمیخوابه بیچارم میکه

چون عادتش دادی و حساسش کردی بعدم الان بزرگ تر شده و دیگه خوابش کمتر و همینطور پسرت بزرگتر شده و درک می‌کنه بهتره جدا نکنی خانواده رو

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اونوقت دست سنگینشومیمدازه رومن وخروخرخواب میره، این چ بغلیه!؟ انقددم میاد فق له میشم توجهی درکارنیست

همیشه ک خواب نیس منظورم بیان کردنه 

بعد۲تا بچه انقدرباید راحت باشی ک بگی دوست دارم کنارت بخوابم یا بگی ازوقتی پیشم نمیخوابی کیفیت خوابم مثل قبل نیست و....