2777
2789

منم بدون بچه شوهرم تازگی ها تنها میخوابه 

من هرجا خوابم برد دیگه بیدارم نمیکنه قبلا اینطوری نبود هرجور بود منم میبرد پیش خودش بعد هشت سال زندگی

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرت به تنهایی خوابیدن عادت داره ؟؟

اگر  آره 

که میتونی از همسرت  بخوای پیشت خودت بخوابه  شاید فکر میکنه پسرت میترسه و باید کسی کنارش باشه 

غرور جایز نیست  یکبار بهش بگو اگر بهانه آورد بدون انتخاب خودشه جدا خوابیدن 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

مگه فقط شما بچه دارید؟!!! منم پشت هم دارم و برای منم همین ک‌گفتید راحت بود ولی تو همون بارداری بچه رو عادت دادم ب خدا خوابیدن حداقل با یکم فاصله و بعد خودمون کنار هم و نوزاد هم پیش من ،،،،شما هم از فردا جاها رو کنار هم بنداز فوقش پسرت کنار شوهرت ،،بعد ب مرور. جاش رو جدا کن،،،در مورد سر و صدا هم چقدر حساسی  بالاخره باید ب هم و صدای هم عادت کنن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یعنی چی غرورم اجازه نمیده اگر دوست داری پیشت بخوابه بهش بگو اونم خوشحال مبشه  من جدا می خوابم ...

نمیدونم بخدا، اصلانمیتونم راحت بگم بهش، غیرمستقیم میگم تازه اونم نمیفهمه فاصلمون بیشترمیشه

وقتی زایمان کردم شوهرم تو حال میخوابید هرروز بهش میگفتم بیا تو اتاقت بخواب چند بار بهاش قهر کردم دخترم الان ۸ ماهشه ولی دیگه همش تو اتاق میخوابه تو باید بهش بگی 

مهربان باش  شاید فردایی نباشد
ببخشید یعنی چی میخوابه پیش پسرت که نیاد دخترتو بیدار کنه؟! اصلا چه سبکیه انتخاب کردید کاملا اشتبا ...

خب چیکارکنم؟ پسرم بیدارشه ببینه کسی نیست پامیشه میادتواتاق هممونوبیدارمیکنه ک مثلا دسشویی دارم، یاترسیدیم تنهابمونه دیگه بترسه توهال بخوابه. بنظرت بایدچیکارکنم؟ 

وا شوهرته ها ینی چی غرورم اجازه نمیده

کم کم مدیریت کن ک پسرتو جدا بخوابونی خودتم پیش شوهرت با‌شی

دخترت هم هنوز کوچولوئه نمیشه جدا خوابوندش اما سعی کن شبا زود بخوابونی بچه هاتو ک بتونی یکم با شوهرت خلوت کنی

نمیدونم بخدا، اصلانمیتونم راحت بگم بهش، غیرمستقیم میگم تازه اونم نمیفهمه فاصلمون بیشترمیشه

دیگه بعد از ده سال باید خیلی باهم راحت باشید تو این ۴ سال که پسرتون به دنیا اومد کنار هم میخوابیدید؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
خب چیکارکنم؟ پسرم بیدارشه ببینه کسی نیست پامیشه میادتواتاق هممونوبیدارمیکنه ک مثلا دسشویی دارم، یاتر ...

مثل دختر من اگه بیداربشه اینقد گریه میکنه که بقیه رو بیدارمیکنه

خدایا خودت کمک کن 

نکن اینکارو با خودت 

ی بار بهش بگو دلیل اینکه برای رابطه نه آوردم اینه که ازینکه ازهم جدا هستیم و فقط به خاطر رابطه میای حس خوبی ندارم 

سخته ولی می تونی غریبه که نیست همسرته 

ی بار خودتو لوس کن بهش بگو نمی تونی بهش پیام بده بگو مثل همیشه دوست دارم دوست دارم شبا کنارم باشی خوابم نمی بره دوست ندارم فاصله مون زیاد شه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم