من داداشم رفت با نامزدش خونه ببینن خونه که قبلا داشتوفروخت و ماشینشم عوض کرد و یه ماشین ارزون تر گرفت و بابامم کمکشون کرد بعد به مشکل خوردن و اون خونه نشد رفتن یه خونه دیگه 3 تومن کم اوردن بابام گفت 2 تومن دیگه هم میتونه کمک کنه و پدر خانومش گفت اون یه تومنو هم اون کمکشون میکنه ولی ما ها نمیدونیم قبول کنه یا نه بعدا منت سرش نباشه؟
عزیزم من مشهدم با ۳ میلیارد یه خونه خووب میشه خرید مگه چه خونه ای که ۳ میلیارد کم دارههه
عزیزم منم مشهدم ولی اینجا ۸۰ متری تو یه منطقه ی معمولی رو به پایین دو تومنه اونم دو واحدی و قدیمی ساز
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
والا عزیزم درست خیلی خرج های اضافه ما هم داریم ولی این مبالغ با پس انداز تنها نیست بی شک شغل فوق الع ...
دیدم بینشون از قسمت پایین شهر اومدن سمت بالاش گرفتن و خونه و ویلا گرفتن خوب جمع میکنن شعل خوب هم خب تاثیر داره ولی خیلیها باهمین درآمدها هم نمیتونن جنع کنن اشنای اصفهانی داریم خیلی زن وشوهر زرنگ بودن و جمع کن من کاری به طرز زندگیشون ندارم میگم ما اگه همین درآمد هم داشتیم نمیتونستیم عمرا جمع کنیم
عرض کردم کمک پدرم از زمینای ارثیه پدر بزرگمه پولای خود داداشمم بساز بفروش و دلال ماشینه ودندون پزشک
ماشالله چقدر داداشتون فعال هستن. خود دندونپزشکی اینقدر وقت گیر و خسته کننده است که واقعا سخته یه نفر از ۱۸ سالگی هم درس بخونه و هم دنبال خرید و فروش باشه.