2777
2789
عنوان

از نظر شما ایرادی نداره که پدر زن برای خرید خانه کمک داماد بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 103 پست
عزیزم من مشهدم با ۳ میلیارد یه خونه خووب میشه خرید مگه چه خونه ای که ۳ میلیارد کم دارههه

عزیزم منم مشهدم ولی اینجا ۸۰ متری تو یه منطقه ی معمولی رو به پایین دو تومنه اونم دو واحدی و قدیمی ساز

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما سمت خیابون حکیم نظامی و نظر هتل گرفته بودیم خیلی از خیابان نظر خوشم اومد کلا بافتش فرق داشت باهمه ...

آره نه نظر توی اصفهانه سپاهان شهر یه شهرک نسبتا لوکسه که بیرون شهر اصفهانه

والا عزیزم درست خیلی خرج های اضافه ما هم داریم ولی این مبالغ با پس انداز تنها نیست بی شک شغل فوق الع ...

دیدم بینشون از قسمت پایین شهر اومدن سمت بالاش گرفتن و خونه و ویلا گرفتن خوب جمع میکنن شعل خوب هم خب تاثیر داره ولی خیلیها باهمین درآمدها هم نمیتونن جنع کنن اشنای اصفهانی داریم خیلی زن وشوهر زرنگ بودن و جمع کن من کاری به طرز زندگیشون ندارم میگم ما اگه همین درآمد هم داشتیم نمیتونستیم عمرا جمع کنیم 

خدایا شکرت
اسی تو یکی تایپیک هات میگی داداشت دندان پزشک اینجا مییگی خرید و فروش  ماشین

دندون پزشکه بساز و بفروشه ماشنم خرید و فروش میکنه اونجا هم گفته بودم به خدا دروغ ندارم بگم

عزیزم 3 تومنش کمک بابامه که ارث باباشه زمینشو فروخت خود داداشم بساز بفروشه و دندون پزشک

اوکی اسی ببخشید از بس این روزا دستمون خالی هی باور نمیکنم خوشبخت بشن انشالا

عزیزم من مشهدم با ۳ میلیارد یه خونه خووب میشه خرید مگه چه خونه ای که ۳ میلیارد کم دارههه

اره بابا، سمت کوهسنگی، احمداباد، سجاد اینا فک نکنم۲۱میلبارد هم بشه. ک یکی ازبهترین جاهای مشهدن.

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عرض کردم کمک پدرم از زمینای ارثیه پدر بزرگمه پولای خود داداشمم بساز بفروش و دلال ماشینه ودندون پزشک

ماشالله چقدر داداشتون فعال هستن. خود دندونپزشکی اینقدر وقت گیر و خسته کننده است که واقعا سخته یه نفر از ۱۸ سالگی هم درس بخونه و هم دنبال خرید و فروش باشه.

ماشالله چقدر داداشتون فعال هستن. خود دندونپزشکی اینقدر وقت گیر و خسته کننده است که واقعا سخته یه نفر ...

از وقتی 14 15 سالش بود میگفت من باید تا قبل ازدواج پولدار باشم ما جدیش نمیگرفتیم