من داداشم رفت با نامزدش خونه ببینن خونه که قبلا داشتوفروخت و ماشینشم عوض کرد و یه ماشین ارزون تر گرفت و بابامم کمکشون کرد بعد به مشکل خوردن و اون خونه نشد رفتن یه خونه دیگه 3 تومن کم اوردن بابام گفت 2 تومن دیگه هم میتونه کمک کنه و پدر خانومش گفت اون یه تومنو هم اون کمکشون میکنه ولی ما ها نمیدونیم قبول کنه یا نه بعدا منت سرش نباشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طاعاتتون قبول حق یک میلیارد روبپذیرید اما خود برادرتون برای اینکه زیر دین پدرخانم نباشه یابعدها کم کم پس بده پول رو یا بگه دودونگ ازسند به نام دخترتون میکنم اینطوری بعدها جدل وبحثی پیش نمیاد چونهمیشه زندگی زوجین گل وبلبل نیست
بله دبیره همسرش ما هم توی همون خیابونیم البته ما اپارتمان
ما سمت خیابون حکیم نظامی و نظر هتل گرفته بودیم خیلی از خیابان نظر خوشم اومد کلا بافتش فرق داشت باهمه جا سنگفرش بود خیابوناش و کافه رستورانهای با بافت خاصی داشت شما هم سمت اون سمتها میشید