2777
2789
عنوان

از نظر شما ایرادی نداره که پدر زن برای خرید خانه کمک داماد بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دبیره همسرش ما هم توی همون خیابونیم البته ما اپارتمان

امیدوارم خوشبخت و سعادتمند بشن. 🌹

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

به جای اینکه فردا روزی بابت منت گذاشتن پدرزن غصه بخوری خواهرشوهر بازی در نیار از الان ،برو به داداشت ...

من بیشتر از اینکه خواهر شوهرش باشم خواهرشم نصف خونه مهریه خانومشه

اصفهانیها خوب پول جمع میکنن اومدیم مسافرت از نزدیک طرز زندگی و خرج کردن وجمع کردنشون رو دیدیم از خیل ...

والا عزیزم درست خیلی خرج های اضافه ما هم داریم ولی این مبالغ با پس انداز تنها نیست بی شک شغل فوق العاده خوب و چیزای دیگه هم خدا رو شکر دارن

سلام

طاعاتتون قبول حق یک میلیارد رو‌بپذیرید اما خود برادرتون برای اینکه زیر دین پدرخانم نباشه یابعدها کم کم پس بده پول رو یا بگه دودونگ ازسند به نام دخترتون میکنم اینطوری بعدها جدل وبحثی پیش نمیاد چون‌همیشه زندگی زوجین گل وبلبل نیست 

خدایی شما ها این پولارو از کجا میارین که ملیاردی کمک میکنید ؟?؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما تو خوابم به این پولا فکر ...

عرض کردم کمک پدرم از زمینای ارثیه پدر بزرگمه پولای خود داداشمم بساز بفروش و دلال ماشینه ودندون پزشک

بله دبیره همسرش ما هم توی همون خیابونیم البته ما اپارتمان

ما سمت خیابون حکیم نظامی و نظر هتل گرفته بودیم خیلی از خیابان نظر خوشم اومد کلا بافتش فرق داشت باهمه جا سنگفرش بود خیابوناش و کافه رستورانهای با بافت خاصی داشت شما هم سمت اون سمتها میشید

خدایا شکرت
عزیزم‌ مگه کاخ سفیده؟ خونه وزیر وزرا هم ۲۱ میلیارد نیست

عزیزم تو تهران که محله های غربش همین حدوداس چه برسه بالا شهر و شمالش

الان کارگر جای متوسط خونه متری ۱۲۰ میلیون تا ۱۵۰ میلیون تومنه 

دوستمون تازه گرفته شما حساب کن چقدر میشه ...