2777
2789

از درک نشدن خسته شدم شاید ظاهر زندگیم طوری باشه که بقیه فکر کنن هیچ مشکلی ندارم اما من از اینکه مدام به علت زن بودن و عروس یه خانواده بودن تحت فشار روانی ام خسته شدم اینکه باید مدام نقش بازی کنی مدام با کسایی که دوست نداری رفت و آمد کنی مدام نگران باشی چیزی به کسی برنخوره اینکه یه نفر به اسم مادرشوهر تو زندگیته که توقعش ازت از مادرت که تو رو به دنیا آورده و زحمتت رو کشیده بیشتره و درک به شدت پایینی داره. از اینکه میگن تو زنی باید زندگیت رو جمع کنی از اینکه میگن تو عروس هستی باید بیشتر احترام بذاری از اینکه به اسم بزرگتر کوچیکتری آدم رو به بند می کشن و اگه بخوای زنجیر و بند رو پاره کنی و از خواسته های خودت حرف بزنی میشی آدم بده. از همشون خسته ام واقعا ازدواج تو ایران اونم با تفکرات سنتی اکثر خانواده ها یعنی فرسایش روحی و روانی در طی زمان. یا باید تن ندی و جنگ اعصاب بشه تو زندگیت یا هم تن بدی و خودت از درون تهی بشی و بدت بیاد از اینکه در این حد اختیار زندگیت دست خودت نیست

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

هعی واقعا همینه...من بخاطر همین چیزا دوس دارم یجایی زندگی کنم دور از تمام فک و فامیل کلا ی شهر دیگه:(

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا گاهی دوست دارم یه آپارتمان کوچیک داشتم می رفتم برا خودم تنها توش زندگی می کردم می رفتم سرکار برمی گشتم و بقیه اش رو اونطور که دوست داشتم می گذروندم و به کسی هم به جرم وصلت با پسرشون بدهکار نبودم به شوهرمم به خاطر ازدواج باهاش بدهکار نبودم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
هعی واقعا همینه...من بخاطر همین چیزا دوس دارم یجایی زندگی کنم دور از تمام فک و فامیل کلا ی شهر دیگه: ...

من به خودم باشه با کسایی که هیچ اشتراکی باهاشون ندارم فقط صرفا به علت رابطه فامیلی رفت و آمد نمی کنم مگه چقدر عمر می کنیم که همش دنبال ظاهرسازی برای جلب رضایت بقیه هستیم؟ جالبه این کارم فقط ما زنا باید انجام بدیم

واقعا گاهی دوست دارم یه آپارتمان کوچیک داشتم می رفتم برا خودم تنها توش زندگی می کردم می رفتم سرکار ب ...

منم دیشب یهو بی اراده زدم زیر گریه اصن نمیدونم چم شده بود فقط عصبی بودم از دست شوهرم گفتم دلم میخواد برم دلم میخواد هرکاری دوس دارم بکنم تنها باشم کسی نباشه بهم زور بگه:(شوهرم خیلی خوبه زندگیمو دوس دارم در کل ولی یه وقتا واقعا ب ادم فشار میاد 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
دقیییقا👌👌 اینا زمانی قابل تحمله که همسرتو با جون و دل دوست داشته باشی، امان از روزی که این حس دوست ...

وقتی شوهرتم همصدای بقیه میشه و از این تفکرات غلط دفاع می کنه یا میگه چون زنی باید اینطور باشه چون تو خانواده من اینطوری هست باید این رفتار رو خلاف میلت انجام بدی و در غیر این صورت باهات سرد برخورد کنه دیگه اون از جون و دل دوست داشتنم کمرنگ میشه می بینی دیگه هیچی برات قابل تحمل نیست

من به خودم باشه با کسایی که هیچ اشتراکی باهاشون ندارم فقط صرفا به علت رابطه فامیلی رفت و آمد نمی کنم ...

وای اره

من تنها ترسم برای شروع زندگی مشترک همین خاله زنک بازیا و ظاهرسازی هاست...

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
وقتی شوهرتم همصدای بقیه میشه و از این تفکرات غلط دفاع می کنه یا میگه چون زنی باید اینطور باشه چون تو ...

ایشالا شرایطتت درست شه، جووری عاشقانه زندگی کنی که فامیلا و اطرافیان به چشمت نیاد🤲

منم دیشب یهو بی اراده زدم زیر گریه اصن نمیدونم چم شده بود فقط عصبی بودم از دست شوهرم گفتم دلم میخواد ...

منم شوهرم خوبه حتی وقتی اینجا تاپیکا رو می خونم می بینم باید خیلی هم راضی باشم از شوهرم ولی واقعیت اینه وقتی به آزادی و شخصیت آدم احترام گذاشته نمیشه به جرم زن بودن و وقتی پای خانواده طرف میاد وسط و می بینی با یه عده دیگه هم طرفی که اتفاقا پرمدعا و پرتوقع هستن و درک پایینی دارن و تو مجبوری جلوشون نقش بازی کنی در اون حالته که به مرور زمان مغزو و روحت خسته میشه از یه جایی به بعد افسرده میشی و دیگه نمی کشی

وای اره من تنها ترسم برای شروع زندگی مشترک همین خاله زنک بازیا و ظاهرسازی هاست...

خیلی سخته اگر آدم روراستی باشی و اهل این تظاهرا نباشی وبرات نظر بقیه مهم نباشه برا خودت زندگی کنی بعد بری تو زندگی مشترک شوکه میشی از اونچه که ازت میخوان باشی

ایشالا شرایطتت درست شه، جووری عاشقانه زندگی کنی که فامیلا و اطرافیان به چشمت نیاد🤲

اگه زندگی عاشقانه ای هم باشه متاسفانه دخالت خانواده همسر مانعشه