2777
2789
عنوان

ورم پا تو ماه آخر بارداری طبیعیه؟

1268 بازدید | 10 پست

سلام خانما من پاهام ورم میکنه مثلا پشت میز میشینم یا تو ماشین باشم کلا پاهام ورم میکنه حتی دیشب رفتیم پیاده روی برگشتم متوجه شدم دستامم یکم ورم کردن طبیعیه یا باید برم دکتر؟؟

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

طبیعیه اما مرتب باید فشار خونت رو چک کنی

زیاد سرپا وانیسا.پاهاتو اویزون نکن مثلا از صندلی

نمکتو کم کن به دکترت هم بگو احتمالا همون میگه هی فشارتو بگیری

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه  حالا اگه فکر میکنی برو دکتر

همیشه نیستش بیشتر وقتایی که میشینم اینطور میشه مخصوصا مچ پاهام

طبیعیه اما مرتب باید فشار خونت رو چک کنی زیاد سرپا وانیسا.پاهاتو اویزون نکن مثلا از صندلی نمکتو کم ...

ممنون از نظرت عزیزم 

دکترت سخت گیر باشه یا ورمت زیاد باشه برات ازمایش می نویسه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دکترت سخت گیر باشه یا ورمت زیاد باشه برات ازمایش می نویسه

بخدا خیلی خسته م از دکتر رفتن همش یه سرم تو سونو گرافی یه سر پیش دکتر یه سر بهداشت رومخترینشونم بهداشت رفتنه کاش زودتر این یه ماهم بگذره

آره من کلی ورم داشتم مخصوصا پياده روی رفتنی  

اگه فشار خونت بالا نباشه مهم نیست 

ولی فشارخونت هم بالا باشه احتمال اینکه دفع پروتئین داشته باشی هست  دکتر برات آزمایش مینویسه   

بخدا خیلی خسته م از دکتر رفتن همش یه سرم تو سونو گرافی یه سر پیش دکتر یه سر بهداشت رومخترینشونم بهدا ...

اره خسته کننده هست اما به این فکر کن نتیجه اش یه موجود دوس داشتنی هست

آره من کلی ورم داشتم مخصوصا پياده روی رفتنی   اگه فشار خونت بالا نباشه مهم نیست  ول ...

نه فشار خونم همیشه ۱۱ بوده نرماله ،ممنون عزیزم از نظرت