2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست
ولی خیلی ها ناخن‌های زشتی میکارن اگه خواستی بکاری خیلی بزرگ زشت نباشه با تشکر

خدا نکشتت  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
دوست من اون واضحی که میگین رو برام بگین کدوم ایه کدوم سوره هس واقعا برام مهمه

باید به معنی لغت توجه کنی ببینی منظور از شستن چه نوع بوده بطور مثال کلمه مسح برای سر وپا بکار رفته که مفهومش میشه تر کردن قسمتی از بدن وقتی کاملا خشک هست نمیدونم منظورمو میگیری یا نه درضمن شما دنبال ادله هستی پس خودت جوینده باش نه به بقیه بگی برات اثبات کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فقط .فتا های قرآن رو هم باور داری اینو که دیگه شنیدی اطیعوالله واطیعو رسوله!!! قرآن میگه از خد ...

بالاتر گفتم احادیث از نظرمن قابل دستکاری هس اما قران قطعا معتبرترین هس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خدا راجع به کاشت ناخن صحبتی نکردن عزیزم که ما بی چون و چرا بپذیریم. بندگان حدا صحبت کردن که ما نمیپذ ...

همون نمازی که میخونی خدا درباره ی اینکه چند رکعت باشه چند تا سجده و.... داشته باشه تو قرآن صحبتی نکرده پس چرا بی چون وچرا پذیرفتی؟!در واقع همون هم بندگان خدا گفتن طبق نظر شما

من چندبار بالا هم گفتم هنوزم میگم تو قرآن اومده از خدا و رسول اطاعت کنید شاید بشه گفت بیشتر احکام در روایات از پیامبر باشه تا قرآن 

بنظر شما وظیفه چیه؟

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
میرن تحصیل میکنن  علم رجال میخونن  فقه و اصول میخونن  عزیزم اگر دستکاری شده بود ...

دیگه بیشتر بخام توضیح بدم درمورد منظورم از دستکاری تاپیک میترکه ونمیخام چون هنوز همه نظرات رو نخوندم

بالاتر گفتم احادیث از نظرمن قابل دستکاری هس اما قران قطعا معتبرترین هس

خوب اگر اینطور باشه که به قول خودت از نظر شما احادیث دستکاری هستن وعلم رجال و علم حدیث رو هم قبول ندارید(حتما تو این زمینه تحقیق کن خیلی جالب نظرت عوض میشه) شما غسل و وضو ونماز رو هم نباید بااین کیفیت قبول داشته باشید چون جزئیاتش تو روایت پیامبر هست عزیزدلم

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
همون نمازی که میخونی خدا درباره ی اینکه چند رکعت باشه چند تا سجده و.... داشته باشه تو قرآن صحبتی نکر ...

نماز رو از ابتدای اسلام همینجوری میخوندن و سینه به سینه به نسل های بعد منتقل شده ولی کاشت ناخون پدیده معاصره و امکانش ۱ درصد هم نیست که پیامبر فرموده باشن. من فقط و فقط از خدا و رسول خدا اطاعت میکنم. نمیشه که بندگان خدا امروز بگن خدا فرموده دیگه کفش پوشیدن حرامه ما هم بگیم چشم که 

خوب اگر اینطور باشه که به قول خودت از نظر شما احادیث دستکاری هستن وعلم رجال و علم حدیث رو هم قبول ند ...

عه درمورد غسل هم توی قران نگفته یعنی؟راستش یه عمر طبق جیزی که مدرسه و خانواده وجامعه گفته بودن عمل میکردم یعنی یجور انتخاب غیرارادی اما الان برام مهم شده که چی واقیت داره چی نداره.خاستم اگه کسی کل قران رو با معنی خونده ومیدونه راهنماییم کنه

لاک زدن جلوی نا محرم حرامه؟میشه مصداق اون جمله که زینت های خود را آشکار نکنید،؟

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

خودمو که نمیتونم گول بزنم

کاشت ناخن مانع رسیدن اب برای وضو و غسله

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
لاک زدن جلوی نا محرم حرامه؟میشه مصداق اون جمله که زینت های خود را آشکار نکنید،؟

بله تبرج حرامه و ناخن لاک زده تبرج حساب میشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

منم خیای دوست دارم خیلی هم لاک دارم ولی تمین که پریود میشم استفاده میکنم شما هم تو دوران پریودیت برای چند روز بمار و بعد ریمووش کن چون کاملاااااا مانع غسل و وضو

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
نماز رو از ابتدای اسلام همینجوری میخوندن و سینه به سینه به نسل های بعد منتقل شده ولی کاشت ناخون پدید ...

اگ نماز از ابتدای اسلام یه شکل بوده چرا بین شیعه و سنی پس متفاوته