2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست
عزیزم من طلبه حوزه هستم طبق نظر هیچ مرجعی غسل و وضو با کاشت ناخن درست نیست چون مانع برای رسیدن آب هس ...

ببخشبد من ازتون چند تا سوال داشتم در مورد کتاب آیات تفسیری قرآن میشه درخواستمو قبول کنید

بله تبرج حرامه و ناخن لاک زده تبرج حساب میشه

دستبند و انگشتر چی؟

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه درمورد غسل هم توی قران نگفته یعنی؟راستش یه عمر طبق جیزی که مدرسه و خانواده وجامعه گفته بودن عمل م ...

بهترین حالت اینه ک خودت بخونی و بفهمی 

برداشت خودتو انجام بدی خ قشنگتر و واقعی تره تا برداشت بقیه 

عزیزم من طلبه حوزه هستم طبق نظر هیچ مرجعی غسل و وضو با کاشت ناخن درست نیست چون مانع برای رسیدن آب هس ...

عزيزم من فردا فقط بهم مرخصي دادن برم برا طب كار ازمايشات رو انجام بدم

از ده ساعت قبل هيچي نبايد بخورم

ساعت ٧ صبح ميرم ازمايش خون و ادرار 

روزم صحيحه؟

نماز رو از ابتدای اسلام همینجوری میخوندن و سینه به سینه به نسل های بعد منتقل شده ولی کاشت ناخون پدید ...

در روایات معتبر درباره موانع غسل و وضو گفته شده همون صدر اسلام

راستش من آدم خوبی نیستم ولی فقه استدلالی رو خوندم 

....

اگر در روایت معتبر اشاره شده که در اعضای وضو یاغسل اگر چیزی مانع رسیدن آب به آن عضو شود وضو و غسل باطل هست بنظر شما حکمش چیه؟ 

وقتی به قول شما سینه به سینه منتقل شده در وضو گرفتن مانعی نباید باشه حکمش چیه؟

ناخن مصنوعی اون زمان نبوده ولی آیا ناخن مصنوعی مانع رسیدن آب به ناخن نمیشه؟!

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

منم مثل شمام یه مدت مثل خوره افتاده بود به جونم اما خب انجام ندادم . به جاش گذاشتم ناخنای خودم بلند شد بعد رفتم مانیکور و تایم پریود رفتم برام لاک و طرح و اینا زدن . همون یه هفته کافی بود که خسته بشم و از سرم بیفته الان ناخنامو دیگه نمیزارم بلندشه حتی 

عزیزم شما چکار به آیت‌الله صانعی دارین مرجع تقلید تون کی هستش ببینید نظرشون چیه ولی اکثراً گفتن که و ...

خود صانعی خیلی حرف توش هست،اصلا این آقا رو کی قبول داره؟!!!

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
عزيزم من فردا فقط بهم مرخصي دادن برم برا طب كار ازمايشات رو انجام بدم از ده ساعت قبل هيچي نبايد بخو ...

اگر باعث ضعف و بی حالیت میشه و خودت میدونی که قطعا اینجوری میشی کراهت داره البته روزت صحیحه اما اگر به حالت غش میرسی حرامه نباید بگیری بعدا قضاشو بگیر 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱

اسی توی قران گفته شده زنها جلابیب بپوشن و زینت های خودشون رو اشکار نکن .

خب لاک و کاشت ناخن هم زینت حساب میشه دیگه .

اگه قران قرار بود کلممه به کلمه با جزییات نازل بشه که کتاب قطوری میشد که نگو .

اصل وکلیات در قران اومد جزییات در احادیث و فقه و.... 

چقدر ناراحت میشم وحالم خراب میشه از اینکه با ناخن های کاشته شده دارن نماز میخونن وکنار ضریح هستن..

اینا که دارن واجبات و مستحبات رو انجام میدن .کاش مانع ها رو بردارن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد