2777
2789
عنوان

دبیرم بهم گفت دوست دارم 😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3796 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من آرع ولی بقیه مسخرش میکنن😅😂

ای بابا چرا؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مثل دخترشی.خودم معلمم واقعا نسبت به شاگردام حس دلسوزی و خیرحواهی مادرانه دارم.معلم ها شاگردها مودب و ...

بله همین فکرو کردم مثل خودم که سال پیش به یک معلم به چشم خاله نگاه میکردم ولی بعضیا تو همین سایت خیلی قضاوتم کردن ولی بخشیدم چون بعضیاشون متوجه شدن بعضیاشون منظورمو متوجه نشدم .

بله همینطوره . من از ابتدایی سعی کردم درس خون و مودب باشم و موفق شدم و مورد لطف و محبتت همه دبیرام قرار گرفتم 

چرا شوکه بشی  احساسشو گفته  من تو دوره دبیرستان سه بار ازم خواستگاری شده برای پسر هاشون& ...

آخه فک نمیکردم تو اون حال که وقتی رفتم سوال بپرسم بگه 😅😢.

واقعاً قبول کردین ؟ 😅 

من خیلی معلمای زبانمو دوست دارم 🤩

آخه فک نمیکردم تو اون حال که وقتی رفتم سوال بپرسم بگه 😅😢. واقعاً قبول کردین ؟ 😅  من خیلی م ...

چون تنها بودی و خیلی وقته میخواسته بگه گفت😄

نه قبول نکردم خب قصد ادامه تحصیل داشتم 

و اینکه مد نظرم نبود اون کشور ازدواج کنم

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
منم  فقط دو سه از دبیران دل سوز بودن بهم گفتن دوست داریم یا به مامانم  میگفتن همیشه هوامو ...

منم معلمام هوامو دارن همشون به جز دو نفر 

ولی تا حالا نگفتن این جمله رو 😅

منم خیلی از دانش آموزانم رو دوست دارم  اونا هم متقابلا خواسته حسش رو بهت بگه

چه خوب .اما دوست داشتن دانش آموزا و دردل کردن باهاشون باعث میشه دانش آموز بیشتر دوسش داشته باشه و درس بخونه یعنی من اونجوریم 😅 

موفق باشین