2777
2789
عنوان

دبیرم بهم گفت دوست دارم 😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 69 پست
عزیزم  منم با معلم ادبیات رابطم اینطوری بود ب طرز عجیبی دوستش داشتم براش گل می‌خریدم یواشکی می ...

ولی من سعی میکنم دیگه کسی رو دوست نداشته باشم چون یه معلم دوست داشتم و بازنشست شد و بعد از اون داغون شدم و درسم افت کرد ولی الان بهترم نسبت به مهر آبان💔😢

چقدر خوب 😅🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیلی خانوم و با ادب و دوست داشتنی هستی  خانومتون دوست داره دیگه ناراحتی نداره عزیزم  ...

لطف دارین ولی میترسم منم دوسش داشته باشم 😢💔 

چه خوب 

شما دبیر زبان هستین ؟ من دبیر زبانامو خیلی دوست دارم مخصوصاً امسال . مدیرمونم دبیر زبان بود خیلی خانم محترمی هستن و اونم دوست دارم 

یکم زیادی حرف میزنه 😂🤣  و کلاً خیلی شوخ طبعه😂

🤣🤣🤣

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چون تنها بودی و خیلی وقته میخواسته بگه گفت😄 نه قبول نکردم خب قصد ادامه تحصیل داشتم  و اینکه ...

همینطوره 😂🙂 

کارخوبی کردین مهمه تحصیل بعدش ازدواج . برا درس خوندن وقت کمی هست ولی برای ازدواج تا چن سال وقت هست تا بهش فکر کنی به قول معلم زبانم همیشه میگه از الان فکر ازدواج نباشید 😂

عاو

همینطوره 😂🙂  کارخوبی کردین مهمه تحصیل بعدش ازدواج . برا درس خوندن وقت کمی هست ولی برای ازدوا ...

آره عزیزم 

موفق باشین

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
برای من خب که چی یا برا معلمم ؟🤣🤣💔

برا تو منم به شاگردام میگم دوست دارم😂💔

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 
برا تو منم به شاگردام میگم دوست دارم😂💔

عهههه 😂

منم از چن تا معلمام شنیدم ولی خب در جلوی خودم نگفتن 😂💔

شما هم معلمید ؟مثلاً یکی از دانش آموزا بهتون بگه خیلی دوستتون دارم تعجب نمیکنین ؟ من چرا تعجب کردم اخه خودم نمیتونم بیان کنم و فک میکنم ناراحت میشن😁🙂💔

منم خیلی راحت میگم دوستت دارم حتی یه کوچولو از یکی خوشم بیاد

من نمیتونم بگم 😅 

چطور میگید 

شما هم معلمید ؟مثلاً یکی بهتون بگه خیلی دوستتون دارم تعجب نمیکنین ؟ من چرا تعجب کردم اخه خودم نمیتونم بیان کنم 😁🙂💔