2777
2789
عنوان

دبیرم بهم گفت دوست دارم 😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 69 پست

الهی 

حتما خیلی باادب بودی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شوکه بشی 

احساسشو گفته 

من تو دوره دبیرستان سه بار ازم خواستگاری شده برای پسر هاشون 

هر سه تاشون هم دبیر زبان بودن😃

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                

عزیزم 

منم با معلم ادبیات رابطم اینطوری بود ب طرز عجیبی دوستش داشتم براش گل می‌خریدم یواشکی میذاشتم رو میزش گل میدادم بچه های دیگه بهش بدن اونم میفهمید   همش منو نگاه می‌کرد تو کلاس توجه میکرد 

خانوم بودا ولی یه حس خجالت و دوست داشتن عجیبی نسبت بهش داشتم دیوانه وار  خخخخخ

حس و حالای مسخره ی نوجوانیه آدم نمیدونه چند چنده با خودش

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

حتما خیلی خانوم و با ادب و دوست داشتنی هستی 

خانومتون دوست داره دیگه ناراحتی نداره عزیزم 

منم خیلی از شاگردام دوستدارم  از بس مودب و باهوش و  دوستداشتنین

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

شاید واسه پسرش زیر ذره بین گرفتت🧐😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱