2777
2789
عنوان

ایوبم صبر دوری بچشو نداشت و کور شد من چطور تحمل کنم😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3943 بازدید | 149 پست
خودش ازم گرفته چطور ازش ارامش بخام😭

سلام دوست عزیزم

یه چیزی بگم خدا صلاح دونسته

شاید بچتون زنده میموند خدایی ناکرده دچار بیماریی میشد که تا اخر عمر باید درد میکشید

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی مصلحت خداس سال ۹۸ ۹۹ منم بچمو از دست دادم ۷ ماهه لباساش وسایلاش میمردم ب سرم زد خودم بکشم برم پیشش . لباساش بخشیدم اومد ت خوابم گفت مامان لختم همرو دادم خیریه.‌ اونموقع از زمین زمان شاکی بودم ولی بعدش شکر کردم ک مصلحتش این بود 

منم الان درد شمارو دارم عکساشو نگاه میکنم وسایلاشو میبینم میخوام بمیرم از درد

درکت میکنم عزیزم من وقتی تازه از دستش داده بودم همش خودمو درو دیوار میزدم که فقط با کسی صحبت کنم و خالی بشم ولی گذر زمان اروم ترم کردش 

از خدا میخام به توهم صبر بده تا این روزات بگذره💔😔

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

من ی بچه ی20 هفته از دس دادم

ی بچه ی30 هفته

دومی 25 روز هم زنده بود  تو 

NICU

خدایا صورتش هیچ وقت فراموشم نمیشه😔😔😔😔

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

عزیزم واقعا برات ناراحت شدم از ته دلم منم باردارم همش ترس این چیزا رو دارم 

ترس خودش سمه نترس اصلا به خدا بسپار خودش بزرگه ایشالا بسلامتی بدنیا بیاد🤲♥️

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔