2777
2789
عنوان

ایوبم صبر دوری بچشو نداشت و کور شد من چطور تحمل کنم😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3943 بازدید | 149 پست
سلام دوست عزیزم یه چیزی بگم خدا صلاح دونسته شاید بچتون زنده میموند خدایی ناکرده دچار بیماریی می ...

سلام ممنونم عزیزم 

بله درسته الان حالم بهتره شکر خدا

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
پس هر چی سر این دکترا بیاد حقشونه نکبت.ای مغرور ...

چیزی نیومد سر دکترا خوب تونستن در برن نتونستم ثابت کنم اونا باعث شدن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینو بخون شاید اروم ظی

معنی سوره بقره

55 - و مسلما ‌شما‌ ‌را‌ ‌به‌ چیزی‌ ‌از‌ ترس‌ و گرسنگی‌ و زیان‌ مالی‌ و جانی‌ و کاهش‌ محصولات‌ می‌آزماییم‌، و صابران‌ ‌را‌ نوید ده‌

156 - ‌آنها‌ ‌که‌ هرگاه‌ مصیبتی‌ بدانها رسد [صبوری‌ کنند] و گویند: ‌ما ‌از‌ ‌آن‌ خداییم‌ و ‌به‌ سوی‌ ‌او‌ باز می‌گردیم‌

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
گاهی مصلحت خداس سال ۹۸ ۹۹ منم بچمو از دست دادم ۷ ماهه لباساش وسایلاش میمردم ب سرم زد خودم بکشم برم پ ...

متاسفم عزیزم😔 

خیلی سخته داغش تا ابد هستش باهامون 

ولی من الان ارومترم بهتر شدم کنار امدم 

اون بجه در هر صورت اومده بوده توی کانال زایمان  خیلی بچه ها بریج هم دنیا میان  قسمتش این ...

بچه من ۲۸ هفته دنیا اومد الان سالمه هیچ مشکلی نداره خداروشکر 

فقط از خدا میخوام اگه واقعا قصور پزشکی بوده خیر نبینن ک اینکارو با دل ی مادر میبینن من بچم ک بیمارستان بود توی دستگاه خودم با چشمام دیدم ی پرستاره داشت شیر میداد ب نوازد پرید توی  گلوش شیر تا اومدن احیا کنن بچه خفه شد مامان بچه همون موقع رسید بالا سر بچش پر پر میزد😭😭

من ی بچه ی20 هفته از دس دادم ی بچه ی30 هفته دومی 25 روز هم زنده بود  تو  NICU خد ...

ای وای من😔😭 

خیلیی سخته خدا بهت صبر بده با تموم وجودم درکت میکنم دختر من 2روز زنده موند من با یه عکسی که دارم ازش یکسال شبو روز نداشتم خیلیی اذیت شدم 

شما که 25روز هم پیشش بودی ای خدا 😔💔

خودش ازم گرفته چطور ازش ارامش بخام😭

فقط هم خودش می‌تونه آرومت کنه 

و چه امتحان سختی ...🖤

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
بچه من ۲۸ هفته دنیا اومد الان سالمه هیچ مشکلی نداره خداروشکر  فقط از خدا میخوام اگه واقعا قصور ...

خداروشکر که سالمه کنارته خداحفظش کنه 😍🌹 

خیلی نامردن هیچی براشون مهم نیس فقط و فقط پولو میشناسن منی که خود دکتر بهم گفت از دستم افتاده بچم نتونستم ثابت کنم چنان پشت هم هستن من که تا عمر دارم حلالشون نمیکنم مابقیش با خدا که بخاد حقمو پایمال کنه یا نه

حتما يه حكمتي تو كار خدا هست . اين با ايجوري شد . در اينده حتما مادر ميشي . اگر بچه ناقص به دنيا ميومد راضي بودي ؟ خدا بنده شو ميشناسه و به ضرر بنده ش كاري نميكنه . خدا بهت يه بچه ي سالم ميده . نگران نباش . 

فقط هم خودش می‌تونه آرومت کنه  و چه امتحان سختی ...🖤

امتحان سخت فقط اونجا هستش که با تموم وجودت خداروقبول داری ولی یهو چنان کاری میکنه باهات که خودت میمونی🫠🥲 

ولی شکر خدا گرفت صبرشم داد بهم سخته ولی میگذره چاری جز تحمل نداری🙂

چیزی نیومد سر دکترا خوب تونستن در برن نتونستم ثابت کنم اونا باعث شدن🥲

وای اسی حون من الان تاپیک شما رو دیدم واقعا متاسفم عزیزدلم الهی خدا کمکتون کنه یه دسته گل دیگه هدیه بده بهت وای من رو بچه‌ها خیلی حساسم خیلی وقتی یه همجین مسائلی میبینم که به بچه ظلم شده دوست دارم دنیا رو آتیش بکشم😔😔😔

امتحان سخت فقط اونجا هستش که با تموم وجودت خداروقبول داری ولی یهو چنان کاری میکنه باهات که خودت میمو ...

خدا خیلی دوستت داره عزیزم صبور باش برات جبران می‌کنه شک نکن 

هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

امتحان سخت فقط اونجا هستش که با تموم وجودت خداروقبول داری ولی یهو چنان کاری میکنه باهات که خودت میمو ...

عزیز دلم اعتقادتو از دست نده . خدا همون خداست 

من خودم مادر نیستم ولی میتونم بفهمم چه درد بزرگیه از خدا میخوام هیچ کس با بچه اش امتحان نشه 

✨وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِر ✨

و بخاطر پروردگارت صبر کن 🌱

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
سلام ممنونم عزیزم  بله درسته الان حالم بهتره شکر خدا

شکر خدا عالی باشید🌹

هیچوقت ناشکری نکنید چون همون نعمت هایی هم که دارید دور از جون از دست میدید

چون هیچکس غیر از خدا صلاح ادمو نمیخواد

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤