2777
2789

نداشتن انگیزه به معنیه افسردگیه؟

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولاً راحت نمیشه فهمید کسی افسردگی داره🥲

با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز      "معینی کرمانشاهی"

كسي كه افسردگي داره انجام سااااده ترين كارها براش مثل كوه كندن سخته ... خوابش به طور غير معمولي كم يا زياد ميشه ؛ خوردن و وزنش به طور غيرمعمولا كم يا زياد ميشه ... افت بازده تحصيلي و يا شغلي 

اينا اصلي ترين نشانه هاي افسردگي هستن 

الان یه تاپیک بزن بگو چه زمانی دوس دارید بمیرید ۹۹ درصد میگن الان این ینی افسردگی و نداشتن امید به زندگی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

افسردگی در هرفردی متفادته

یکی

افسرده است حال نداره به خودش برسه

یکی همش گریه میکنه

یکی دوس داره تنها باشه

یکی بیخود و بی جهت میخنده اینم دلیل هست برای افسردگی

حتی بعضی ها نمیخندن خیلی حالت های مختلفی تو افراد داره

كسي كه افسردگي داره انجام سااااده ترين كارها براش مثل كوه كندن سخته ... خوابش به طور غير معمولي كم ي ...

چقدر من این حالتا رو دارم 😂😂😂یعنی بخدا هیچ انگیزه ای ندارم کارام رو میکنم خونم تمیزه شاغلم اما عین رباتی که موظفه فقط دلم نمیخواد هیچ جا برم 

خب میترسم مال این حاد باشه یه روز کار دست خودش بده

ببرش دکتر خدایی نکرده بیشتر میشه اگه افسردگی باشه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔