سلام من طبق نی نی سایت ۶هفته و یک روزم هست..از غروب که میشه و منم که از نهار تا غروب چیزی نخوردم که بخواد معدم پر و سنگین باشه؛ولی هم معدم سنگینه هم حالت تهوع دارم..شبا به شدت به بو حساس میشم..بیشتر ازشوری و بعد ترشی خوشم میاد..میله زیادم به شیرینی قبل از بارداری حالا به ۲درصد رسیده...بدم نمیاد ولی خوشمم نمیاد از شیرینی...فقطم حالت تهوع دارما یعنی ببخشید بالا نمیارم.میخواستم ببینم ویار شب ربطی به جنسیت داره؟اخه خیلی کنجکاوم .بچه اولمه..صبحا اصلا یادم میره باردارم چون حالم خوبه و نه دل ضعفه میگرم نه حالا تهوع
وای اصلا نمیشه گفت.یه خانومی سنشم بالابود تاگفتم شبا حالم بده گفت یه دختر توراه داری...منم تعجب کردم که از کجافهمید...منو ندیدا فقط ازمادرشوعرم شنیده بود عصرا حالم بد میشه
سلام - من 14 هفته و شش روز هستم خیلی خیلی ویار دارم مخصوصا عصر و شب و اکثرا بالا میارم در حد مرگ - گاهی دیگه ببشخید فقط زرد آب میارم بالا - یعنی بزور صبحها میام سرکار - صبح ها تهوع دارم و دهنم تلخه ولی از عصر که میشه دیگه تهوعم بیشتر میشه - دیگه به عصر و شب حساسیست پیدا کردم دوست ندارم ساعت نزدیکه شش هفت برسه چون میدونم برنامه م شروع میشه - بنظرتون تا کی ویارم ادامه داره ؟ به دکترم هم گفتم گفت این نشونه خیلی خوبیه یعنی جنین داره خیلی خوب رشد میکنه قویترین داروهای تهوع مثل نازوفار رو خوردم اثری نداره - بنظرتون چه راه حلی وجود داره ؟
منم عصرا و شبا بیشتر تهوع دارم یعتی قبلا. خیلی کم بود الان خیلی بیشتره سردردم بهش اضافه شده هفته ۱۳هستم سونو غربالگری گفت بچه دختره هنوز با اطمینان نمیدونم چیه